1,4 mill til trafikksikkerhet på Henning Skole

Da kan vi med glede melde at vi har tatt et nytt steg i riktig retning med Bolyst arbeidet.

Steinkjer Kommune bevilger 1,4 mill til å bedre trafikksikkerheten på Henning skole.

TAKK STEINKJER KOMMUNE!

Bolystteamet vil 16. august arrangere en ny fremtidskveld.  Vi håper derfor at mange allerede nå setter av denne datoen i sin kalender. Her vil vi ha innspill på allerede planer på forslag til nærmiljøanlegg, flerbrukshall osv. Og vi vil også gjerne ha innspill på om det er noen nye oppgaver det må jobbes med.

Bolyst angår oss alle, Bolyst er alles ansvar, Bolyst skapes gjennom engasjerte innbyggere 🙂

Steinkjer Avisa har vært flink til å hjelpe oss med å framsnakke Henning i flere artikler.  I denne utgaven er det to gode reportasjer om Henning,. (Trafikksikkerhet Henning skole og Henning Sanitetshus)

Oppfordrer derfor alle til å kjøpe avisen 🙂

Frank Bjerkan