G11 avslutter med årsbeste mot Sandvollan!

G11 spilte sin siste kamp torsdag kveld. I 4 grader, rå, fuktig luft og stappmørke merket tilskuere at høsten virkelig har kommet! Sandvollan stilte sin flotte kunstgrasbane til disposisjon og med flombelysning var alt lagt til rette for kamp. Småfrosne foreldre og trenere fikk opp temperaturen når Henninggutta vartet opp med storspill mot laget som har gått omtrent ubeseiret gjennom sesongen! Hjemmelaget begynte å bli småstressa og jaggu leder Henning 1-3 etter en forrykende førsteomgang. Dette noteres som årsbeste i siste kampen! I pausen skryter trenerne av at alle har hatt topp innsats.
Andre omgang fortsetter like forrykende og her gis det ikke ved dørene. «Æ bryr mæ itj om resultatet, æ fokusere på spillet», sitat rolig trener Roger. Kloke ord, men på banen løper og løper gutta. Neseblod og guts! Sååå spennende for ivrige foreldre som heier som best vi kan. Sandvollan kjenner på presset og gjør noen taktiske bytter, noe som resulterer i at målene går inn i feil mål på slutten. Til slutt står det 8-3 til det seiersvante hjemmelaget som spiller svært bra på slutten. Henninggutta tar med seg positivt resultat som avslutning på en flott sesong!