Årets første karusellrenn gjennomført

Tirsdag kveld ble årets første karusellrenn gjennomført. 33 glade barn og ungdommer deltok. Speaker Torstein Sørli loset arrangmentet med stødig og til tider kald mikrofon. Selv om det var litt mildere gradestokk enn tidligere i helgen så gjorde vinden sitt til at vinterfølelsen var til å ta å føle på. Derfor var det godt å trekke inn i skihytta til grove vafler, saft og kaffe etterpå.

Dette er første av fire karusellrenn. Neste karusellrenn på Henningvola er søndag 11. februar kl 1200. Det er også mulig å delta på Sparbu IL sine karusellrenn. Det er inkludert i påmeldingsavgiften som også gjelder for de resterende tre karusellrennene i regi av Henning IL.

Det er mye skiaktivitet å glede seg til!

Vi minner om vanlig skileik og skitrening neste tirsdag.