G11 deltar i Storsjøcup for første gang

Henning IL deltar med tre lag i årets store happening i Østersund, Storsjøcup, G11, G13 og J13.

For de fleste på G11 er dette første gang i Storsjøcupen, og både guttene og foreldrene var spente. Her skinner sola om kapp med blide barn og ungdommer, foreldre og et enormt apparat som holder det enorme arrangementet igang. HenningCampen er på Travet, og her er stemninga på topp!

G11 har vunnet alle seriekampene hittil, og hadde nok godt av å møte frisk motstand fra ukjente lag. Hittil har de spilt 3 meget spennende og jevne kamper, mot to svenske lag og et fra Stjørdal. En seier og to knappe tap. Guttene gir jernet fra første sekund til dommeren blåser av kampen, og det har vært nesten i overkant spennende for heiagjengen. Samspillet er godt, både på og utenfor banen, for en hærlig gjeng!

Vi kan melde om at hovedtrener Frank mistet stemmen allerede første dag! Og på tross av at foredregruppa har forsøkt med ulike typer medisin så kommer det kun noen hese pipelyder fra sidelinja nå. Heldivis stepper Lars Eirik inn, og instruerer etter noe slags tegnspråk fra hovedtrenern.

G11

Fellesmåltider på skolen guttene ligger på. God mat er ilagt stor betydning på cuppen.

Fra skolen som alle Henning-spillerne er innlosjert pågpå

Lagbyggeren Frank i sola, her før kamp mot Østersund2

Heiagjeng i sola 

Henningcampen på Travet