3 kamper på ei uke for Henning G12/13

Henning G12 og G13 trener sammen, og en del av spillerne spiller på begge laga. Det ble derfor ei hektisk uke med 3 kamper denne uka.

Først ute var G13 på bortebane mot Leksvika mandag kveld. Her ledet vi 2-0 like før pause etter scoring av Kristoffer og Bastian, men jaggu fikk Leksvika inn 2 fillemål 1 minutt før pause. I andre omgang var det Henning som hadde spillet. Det føltes dermed innmari surt at det var Leksvik som scora målene – igjen 2 kjappe rett før kampslutt. Ett skikkelig kjedelig tap der altså: 2-4, og en veeeldig laaang kjøretur hjem!

På tirsdag var det G12 sin tur på hjemmebane mot Verdal. Henning fikk en pangåpning med scoring av Ivan etter bare 1 minutt, men deretter ble det en hel del stang ut til tross for meget godt samspill. I stedet var det Verdal som klarte å få ballen i mål, hele 3 ganger, før Heine scora på en corner rett før pause. Men etter pause, stengte Iver buret, og etter hvert fikk Henning-gutta hull på Verdalkeeperen. Ivan satte det første målet i 2. omgang også, deretter hadde Oleander et raid, Heine scora først med venstre og så med høyre, og til slutt var det målsniken Jonah som var frampå. Sluttresultatet ble da 7-3 til Henning! En herlig seier!

På torsdag måtte G12 til pers igjen. Denne gangen på bortebane mot fryktede Steinkjer. Steinkjer var sterke i 1. omgang, og ved pause stod det 4-1 til hjemmelaget. Det så ikke bra ut, men Henning-gutta gir seg ikke så lett! I 2. omgang klarte vi å være tettere oppi Steinkjer-spillerne, og vi fikk også til mer spill selv, og imponerende nok, så klarte guttene å snu kampen, og vi vant uavgjort: 5-5! Bastian var storscorer med 4 flotte mål, og så headet Oleander seg fram til et mål. Dette var likevel en skikkelig lagseier!

En begivenhetsrik uke altså for Henning G12/13 med først et tap, så en seier og så en uavgjort! Flott innsats av alle spillerne!

Relaterte artikler

Henning IL Trim

Henningtrimmen 2024

Nå er det ikke lenge igjen til Henningtrimmen 2024 starter. Påmeldingen er åpnet og trimkonkurransen finner du på mobilappen Gjesteboka eller på www.gjesteboka.no. Konkurransen varer fra 1. mai til…