3 kamper på ei uke for Henning G12/13

Henning G12 og G13 trener sammen, og en del av spillerne spiller på begge laga. Det ble derfor ei hektisk uke med 3 kamper denne uka.

Først ute var G13 på bortebane mot Leksvika mandag kveld. Her ledet vi 2-0 like før pause etter scoring av Kristoffer og Bastian, men jaggu fikk Leksvika inn 2 fillemål 1 minutt før pause. I andre omgang var det Henning som hadde spillet. Det føltes dermed innmari surt at det var Leksvik som scora målene – igjen 2 kjappe rett før kampslutt. Ett skikkelig kjedelig tap der altså: 2-4, og en veeeldig laaang kjøretur hjem!

På tirsdag var det G12 sin tur på hjemmebane mot Verdal. Henning fikk en pangåpning med scoring av Ivan etter bare 1 minutt, men deretter ble det en hel del stang ut til tross for meget godt samspill. I stedet var det Verdal som klarte å få ballen i mål, hele 3 ganger, før Heine scora på en corner rett før pause. Men etter pause, stengte Iver buret, og etter hvert fikk Henning-gutta hull på Verdalkeeperen. Ivan satte det første målet i 2. omgang også, deretter hadde Oleander et raid, Heine scora først med venstre og så med høyre, og til slutt var det målsniken Jonah som var frampå. Sluttresultatet ble da 7-3 til Henning! En herlig seier!

På torsdag måtte G12 til pers igjen. Denne gangen på bortebane mot fryktede Steinkjer. Steinkjer var sterke i 1. omgang, og ved pause stod det 4-1 til hjemmelaget. Det så ikke bra ut, men Henning-gutta gir seg ikke så lett! I 2. omgang klarte vi å være tettere oppi Steinkjer-spillerne, og vi fikk også til mer spill selv, og imponerende nok, så klarte guttene å snu kampen, og vi vant uavgjort: 5-5! Bastian var storscorer med 4 flotte mål, og så headet Oleander seg fram til et mål. Dette var likevel en skikkelig lagseier!

En begivenhetsrik uke altså for Henning G12/13 med først et tap, så en seier og så en uavgjort! Flott innsats av alle spillerne!

Relaterte artikler

Henningportalen

St Olavsloppet 2022, dag 4 for Sparbu – Henning

Endelig i mål! Vi klarte det i år også 🙂 Sparbu – Henning stilte et slagkraftig lag på St Olavsloppet i år og endte rundt…

Henningportalen

St Olavsloppet 2022, dag 3 for Sparbu – Henning

Nok en flott dag for Sparbu/Henning på St Olavsloppet! Vi startet med unge spreke, raske folk på de første etappene og var ca 15 minutter…

Henningportalen
Henning IL

St Olavsloppet 2022 dag 2 for Sparbu – Henning

Det ble en varm dag for St Olavsløperne som skulle bevege seg fra Levanger til Sandvika i dag. Imponerende innsats av alle som deltok i…