Åpen skihytte på Henningvola

Skihytta drives på dugnadsbasis av Henning Idrettslag. Dette er en av de triveligste dugnadsjobbene i idrettslaget. Sultne unger, kaffetørste foreldre og foresatte, svette trimmere og andre besøkende setter stor pris på at skihytta er åpen og det er mulighet for å komme inn til en kopp kaffe, vaffelkaker og andre fristelser hver søndag gjennom hele vinteren.

Åpningstider for skihytta: vanligvis kl.11-15 hver søndag fra nyttår til påske, og helligdagene (torsdag-mandag) i påska.

Skileik for barn blir på tirsdager fra 18.00-19.00, med kveldsmat inne i skihytta i etterkant(se egen plan), så fremt det er vær og føreforhold til det. Karusellrennene vil også primært bli avholdt på tirsdager.

Alle som har unger som deltar i noen av Henning ILs aktiviteter, som fotball, ski og trim/terrengløp oppfordres til å ta ei vakt eller to på skihytta. Overskuddet fordeles på h.h.v. fotball, trim og ski. Erfarne vakter må gjerne be med seg noen nye som har unger i de yngste årsklassene. Andre som ønsker å bidra med hjelp er også velkommen til å melde seg som vaffelstekere! Vi har i år satt opp ei liste ut fra de som er med på aktiviteter. Det er viktig at alle som er satt opp stiller på sin vakt eller bytter innbyrdes med noen andre.

Skigruppa.

Vaktliste for skihytta 2021

Relaterte artikler

Åpen skihytte, Henning IL
Publisert 23.03.2021

Skihytta stengt for sesongen

Åpen skihytte, Henning IL
Publisert 28.02.2021

Skitrekket går ikke i dag på grunn av for lite snø.

Åpen skihytte, Henning IL
Publisert 26.02.2021

Skitrekket åpen fredag 26. feb og søndag 28. feb kl 11-14.

Se alle artikler »