Henning IL

Henning Idrettslag ble stiftet 11/1-1914. Hovedaktiviteter de første driftsår var skirenn, friidrett og fotball.

Laget er i dag et idrettslag med undergruppene Fotball, Ski og Trim, mosjon og friidrett. Henning IL skal være en åpen og demokratisk organisasjon der formålet er å drive idrett organisert i Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF). Arbeidet skal preges av frivillighet, demokrati, lojalitet og likeverd.

Alle idrettslige aktiviteter skal bygge på grunnverdier som idrettsglede, fellesskap, helse og ærlighet.

Idrettslaget er selveiende og frittstående med utelukkende personlige medlemmer.

Vår visjon er Idrettsglede for alle!

Våre verdier:
Glede gjennom mestring
Fellesskapsfølelse med plass til alle for å bidra til et aktivt lokalsamfunn
Helse gjennom hele livet
Ærlighet gjennom synbare holdninger med god folkeskikk og fair Play på og utenfor idrettsbanen

Henning IL står for idrettsglede og samhold for alle i lokalmiljøet. Henning IL skal enten alene eller i samarbeid med andre, legge til rette for et mangfoldig idrettsmiljø med allsidighet, og både bredde- og konkurranseidrett.

Våre mål:
Rekruttere nye medlemmer og beholde de vi har (Pr 01.01.2018 er det 275 medlemmer, HIL har som mål at vi innen 2020 skal være 400 medlemmer).
Bidra til bedre folkehelse gjennom å være åpen for alle, og drive med idrett for alle. Jobbe for barn, ungdom og voksne.
Bidra til samhold og skape identitet.
Bidra til et levedyktig lokalsamfunn og fremme bolyst.
Skal ikke spesialisere utøvere før de er 12 år.

Relaterte artikler

Henning IL Ski
Publisert 16.01.2019

Fantastiske forhold og skileik i gang!

Henning IL Ski
Publisert 14.01.2019

Velkommen til skileik på Henningvola!

Henning IL Ski
Publisert 13.01.2019

Teamsprint Inderøya

Se alle artikler »

Relaterte aktiviteter

16.
januar

Allidrett 4. trinn

KL 18:00
16.
januar

Fotballtrening J15

KL 18:00
16.
januar

Allidrett 5. – 8. trinn jenter

KL 19:00
16.
januar

Dametrim

KL 20:00
17.
januar

Fotballtrening G14

KL 18:00
17.
januar

Fotballtrening G12

KL 18:00
18.
januar

Fredagstrim

KL 18:00
20.
januar

Åpen skihytte

KL 11:00
20.
januar

Fotballtrening G12

KL 17:00
20.
januar

Fotballtrening J12/J13

KL 18:00
20.
januar

Fotballtrening J15

KL 18:00
21.
januar

Allidrett 1. – 2. trinn

KL 17:00
21.
januar

Allidrett 3. – 4. trinn

KL 18:00
21.
januar

Allidrett 5. – 8. trinn gutter

KL 19:00
21.
januar

Herretrim

KL 20:00
Se alle aktiviteter »

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.