Henning Skytterlag

Henning Skytterlag ble etablert i 1862. Banen vår heter Korsbakken og ligger midt i Henning. Skytterlaget har for tiden ca 215 medlemmer. Det er mange jegere samt en del baneskyttere. Vi har et svært godt skyttermiljø oppi Henning.

Vi satser på rekruttering innen baneskyting, og rekrutteringa har økt de par siste årene. Vi starter sesongen i slutten av april hver onsdag fra klokka 17.30. Vi har pause i Juli pga ferie. Siste skytekveld er ca 7.- 8. September. Vi seniorene skyter etter rekruttskytinga hver onsdag. Feltstevne har vi hvert år i mars.

Fra slutten av oktober til mars/april har vi pr idag avtale om innendørstrening oppi Ogndaln hver onsdag kveld fra klokka 18. Vi har 2-3 lokale stevner på banen i løpet av sommeren. Der har flere Henningskyttere deltatt. Noen har vært med på stevner på Mære og Steinkjer  også. Og målsettinga er å få de med på flere stevner.

Henning Skytterlag satser mye på Storviltprøver. Fra ca 20 juni til midt i september hver tirsdag og torsdag fra 17.45 er det skyting. Vi arrangerer jaktfelt i april og jegerstevne like før elgjakta i september.

Så ta turen opp til banen å bli med å skyte. Det er en veldig morsom og spennende sport. Er det noen som ønsker å prøve seg på innendørsskyting så ta kontakt med leder Hans Borgan på tlf 41321793.

Ungdomsleder er Siv Anita Krossøy.

Nestleder er Eivind Marius Haugan.

Styremedlem og leder i Jaktutvalget Bjørn Vang

Styresmedlem og sekretær Per Gunnar Moe.

Kasserer er Jan Andre Ferstad.

Relaterte artikler

Henning Skyttarlag
Publisert 24.07.2018

Frende Cup – tirsdag 31.07 til lørdag 04.08

Henning Skytterlag
Henning Skyttarlag
Publisert 04.03.2018

Resultater Henningfelten 2018

Henning Skytterlag
Henning Skyttarlag
Publisert 20.02.2018

Skyteskole i April!

Se alle artikler »