St Olavsloppet – startnummerutdeling

Torsdag 20. juni kl. 19.00 blir det utdeling av startnummer til St Olavsloppet 2019, på Klubbhuset oppi Henning.
Henning IL og Sparbu IL stiller felles lag også i år og vi håper at så mange som mulig får til å komme på dette informasjonsmøtet. Det kan være greit å treffe den man skal veksle med samt andre lagkamerater, slik at man får avtalt evt samkjøring og logistikk rundt selve løpet. I tillegg til startnummer vil det også bli utdelt tidsskjema med navneliste og telefonnummer til hver enkelt løper. Høydeprofiler, etappebeskrivelser og annen informasjon vil også være tilgjengelig denne kvelden.

Det blir enkel servering.

Om du enda ikke har meldt deg på, men har lyst til å løpe er det bare å møte opp, eller melde fra til en av oss i lagledelsen. De som allerede er påmeldt må gjerne melde seg på en etappe til, eller stille seg disponibel som reserve en av de andre dagene. Vi har pr i dag noen få ledige etapper, og vi vet av erfaring at det kan oppstå skader og sykdom både før og underveis i Loppet, så det hadde vært fint med noen flere navn på blokka:-)

Oversikt over etapper og lagoppstilling finner du her: https://henningportalen.no/st-olavsloppet-2019/

Vel møtt!

Hilsen lagledelsen for lag 29, Henning IL/Sparbu IL

 

Relaterte artikler

Henning Sanitetslag

Kaffetreff tirsdag 7. mai 2024 ☕️🌼☕️

Henning sanitetslag ønsker velkommen til kaffetreff i Henning Sanitetshus, tirsdag 7. mai kl 15.00 – 17.00. Vi får besøk av Geir Egil Larsen som vil…

Henning Sokneråd

Konfirmanter i Henning 4. og 5. mai 2024

Bagabu Ungdomslag

Konsert med Båbu mannsong 1. mai

Kom på konsert med Båbu Mannsong onsdag 1. mai kl 18.00 i Henning Samfunnshus! 🎼