St Olavsloppet 2019 dag 4

En knallsterk avslutning på St Olavsloppet 2019 for samarbeidslaget Henning IL/Sparbu IL!

Alle på laget (samt litt medvind) bidro til at vi hele tiden var på forskudd i forhold til oppsatt tidsskjema og forspranget bare økte utover dagen. Ved Tullus var vi plutselig i tet (første lag i løypa). Dette medførte at vi på neste veksling måtte vente i 10 minutter slik at de beste laga fikk komme først i mål. Ingen sure miner av den grunn og de tre unge debutantene på de siste etappene fikk løpe så fort de ville helt til mål.

Total dagsetappetid ble til slutt 50 minutter bedre enn stipulert tid og gjennomsnittsfarten på hele dagen var på 4,23 min/km. Drøyt 8 timer brukte vi på de 11 milene fra Åre til Östersund.

Lagledelsen tar selvkritikk på at vi kunne hatt et bedre tidsskjema samt stilt i en litt bedre pulje denne dagen slik at vi hadde hatt litt flere lag rundt oss å konkurrere med. Men alt i alt er vi strålende fornøyd med innsatsen til løperne og støtteapparatet for Henning IL og Sparbu IL på St Olavsloppet 2019!

Tusen takk for laget og innsatsen for denne gang alle sammen! Håper å ha dere med på laget også neste år!

Relaterte artikler

Bagabu Ungdomslag

Konsert med Båbu mannsong 1. mai

Kom på konsert med Båbu Mannsong onsdag 1. mai kl 18.00 i Henning Samfunnshus! 🎼

Henning Sokneråd

Dugnad Henning Kyrkje

Dugnad på kirkegården Mandag 29 april fra kl 17. Ta med trillebår, rive, spade, hekksaks/grensaks hvis du har. Det skal også syes inn knapper i…

Henningsommer-ALARM! Påmeldingen har åpnet!

Påmelding til Henningsommer har åpnet! Gå inn på denne siden for lese mer og melde seg på. Sommerjobb under Henningsommer? Gå inn her og send…