Info fra Trimgruppa

Mye av aktiviteten i idrettslaget er satt på pause, men det er fortsatt lov til å ta seg en trimtur, så lenge man følger gjeldende regler i forhold til smittevern. Som tidligere nevnt har trimgruppa samlet inn trimbøkene i de 10 trimkassene vi har på fjellet og i bygda. Disse har vi nå begynt å erstatte med den digitale gjesteboka.no

Appløsningen “Gjesteboka” har blitt svært populær mange plasser i lokalmiljøene. Og vi tenker at Henningbyggen må hive seg på trenden.

En super og enkel løsning som gjør det mulig å registrere turene til trimpostene digitalt. Last ned appen Gjesteboka gratis. Når du er ved trimpostene, får du mulighet for å registrere lokasjoner. Dette vil erstatte trimbøkene.

Dette er en helt ny løsning for oss, og vi kan ha behov for å finjustere innstillinger. Derfor blir vi svært glade for tilbakemeldinger. Send messengermelding til Anne Storsve Lund eller Ellen Schjei Wekre.

De siste dagene har det kommet digital bok i Okstadmarka (Tjyvdalen), på Hollvollkrysset, Langvatnet, Storbutjønna, Ravlvola, Sellisteinen, Guttormen og Storvola. På Storvola har det ikke vært trimkasse før, men nå går det an å sjekke inn der via appen til gjesteboka. 

 

 

Det er fortsatt skiføre på fjellet, så benytt de fine dagene (og gjerne skareføret på tidligmorgenen) til å ta en tur og sjekke inn på de nye trimkassene våre før snøen forsvinner 🙂

Minner også om fotokonkurransen – vi tar gjerne i mot bilder fra de ulike turmålene, gjerne fra ulike årstider, varierende vær og vind , med eller uten folk og dyr. Premier til vinnere i ulike kategorier 🙂 Bilder kan publiseres på Trimgruppe HIL på facebook, eller sendes til en av oss i trimgruppa. Bildene må merkes med fotokonkurranse og navnet på fotografen samt sted og dato.

Relaterte artikler

Henning Sanitetslag

Kaffetreff tirsdag 7. mai 2024 ☕️🌼☕️

Henning sanitetslag ønsker velkommen til kaffetreff i Henning Sanitetshus, tirsdag 7. mai kl 15.00 – 17.00. Vi får besøk av Geir Egil Larsen som vil…

Henning Sokneråd

Konfirmanter i Henning 4. og 5. mai 2024

Bagabu Ungdomslag

Konsert med Båbu mannsong 1. mai

Kom på konsert med Båbu Mannsong onsdag 1. mai kl 18.00 i Henning Samfunnshus! 🎼