Henning IL med gave til Granstubben og Lerkehaug barnehage

Onsdag fikk barna i Granstubben og Lerkehaug barnehage en overraskende gave fra Henning IL. Hver barnehage fikk et ballnett med fem fotballer.

“- Dette er samme type fotballer som vi bruker på fotballtreningene for de minste årskullene i klubben” sier fotballeder i Henning IL, Benjamin Skjærvik. “Det er viktig for rekrutteringen at barna i barnehagen har skikkelig utstyr fordi det er med på å motivere de til å begynne med fotball som fysisk aktivitet når de nærmer seg skolealder.”

I løpet av juni så vil også skolestarterene fra Granstubben og Lerkehaug begynne med fotballtreninger. På grunn av covid-19 så blir det ikke vanlige skolestartertreff – derfor er det viktig å ha en arena å møtes på før skolestart. Dette er med på å gjøre skolestarten trygg og god, samtidig som det er viktig rekruttering til klubben.

Relaterte artikler

Bagabu Ungdomslag

Konsert med Båbu mannsong 1. mai

Kom på konsert med Båbu Mannsong onsdag 1. mai kl 18.00 i Henning Samfunnshus! 🎼

Henning Sokneråd

Dugnad Henning Kyrkje

Dugnad på kirkegården Mandag 29 april fra kl 17. Ta med trillebår, rive, spade, hekksaks/grensaks hvis du har. Det skal også syes inn knapper i…

Henningsommer-ALARM! Påmeldingen har åpnet!

Påmelding til Henningsommer har åpnet! Gå inn på denne siden for lese mer og melde seg på. Sommerjobb under Henningsommer? Gå inn her og send…