J10 seier mot Steinkjer

Det var en kjempekamp av J10 laget borte mot Steinkjer i kveld. I dag var det da endelig klart også seriestarten for J10. Det var spenning knyttet til bortekampen mot Steinkjer på Guldbergaunet. Vi hadde bare 5 spillere til rådighet til dagens kamp, og det førte til at alle jentene spilte hele kampen, men det taklet de veldig bra. Lagene følte litt på hverandre i starten av kampen, og det var etter hvert en jevn førsteomgang med sjanser til begge lagene. Det stod 0-0 til pause. I andreomgang kom Henning sterkt, og vi fikk en rekke målsjanser etter godt spill, og jentene scoret etterhvert 4 mål. Marie og Tuva scoret to mål hver. Steinkjer fikk ikke mål i kampen, og Henning vant derfor 0-4 i den første seriekampen. Flott start på sesongen! Det var veldig mye god innsats, og veldig godt spill av alle jentene. Andrine som stod i mål i 2. omgang gjorde en kjempeinnsats for å holde buret rent, og Marianne og Hedda løp også kjempemye, og la ned stor innsats . Vi som så på er kjempestolte over prestasjonen til jentene. Trener Geir Hoset var også godt fornøyd med jentene sine.