J 9 mot Egge

For fjerde uke på rad spilte Henning J 9 seriekamp mot Egge, denne gang på bortebane. Nok en jevn kamp der lagene byttet på ledelsen underveis. Første halvdel av første omgang var det Henning som hadde det meste av spillet og de scoret fortjent det første målet. Like etter utlignet Egge og de gikk til pause på 1-1. Andre omgang fortsatte med bra spill av jentene, men denne gangen ble Egge best mot slutten og de vant 3-2. Noe redusert Henning-lag i kveld, med andreklassejentene på avslutning i Paradisbukta og ei som skulle på TA-sprint etter første omgang. Redusert også på sidelinja, men Hege klarte seg bra som både trener, lagleder og oppmann i kveld.