Seier til damelaget

I kveldens kamp for damelaget Henning- Ogndal – også kalt Honning -ble det en overraskende og nesten sensasjonell seier over Egge 2  på hjemmebane.  Så labert har resultatet vært at laget ikke har brydd seg om å skrive referat.. Kampstatistikken viser en endeløs rekke med tap!  Et lysglimt var uavgjort mot Egge-laget sist vi møttes, derfor var det optimisme foran kveldens kamp. Unntaket var tremålsscorer Helle som var en smule pessimistisk før kampstart.   Og første omgang startet dårlig.. Honning lå under 4-1 ved start andreomgang og det inkluderte et uheldig selvmål.  

Kanskje var det pep-talken fra trener Karo i pausen, sidebytte eller tilskuerne som gjorde susen – ikke godt å vite – men Honning viste plutselig helt andre takter og måla rullet inn i siste halvdel av andreomgang.  Da dommer Sakshaug blåste av kampen var stillingen 8-6 til Honning-laget og den første seier siden april 2013 var et faktum.

Relaterte artikler

Henning Sanitetslag

Kaffetreff tirsdag 7. mai 2024 ☕️🌼☕️

Henning sanitetslag ønsker velkommen til kaffetreff i Henning Sanitetshus, tirsdag 7. mai kl 15.00 – 17.00. Vi får besøk av Geir Egil Larsen som vil…

Henning Sokneråd

Konfirmanter i Henning 4. og 5. mai 2024

Bagabu Ungdomslag

Konsert med Båbu mannsong 1. mai

Kom på konsert med Båbu Mannsong onsdag 1. mai kl 18.00 i Henning Samfunnshus! 🎼