J11 kamp mot Sparbu

Mandag kveld var J11 klar for høst kampen mot Sparbu. Forrige kamp vant Sparbu 5-2, og jentene var revansje sugne.

Henning startet med høyt og bra press. Tok ledelsen ved scoring av Andrine. Sparbu utlignet til 1-1. Så tok Henning jentene virkelig tak i kampen. De styrte spillet og Sparbu hadde store problemer med å henge med. Etter 2 scoringer av Tuva og 1 av Marie var det et meget bra pause resultat. 4-1 til Henning.

I andre omgangen kom Sparbu best i gang. De fikk to scoringer før Tuva satte inn Hennings femte mål. Kampen ble hardere og tettere. Alle Henning jentene kjempet og kjempet. Ingen ville sitte på benken å se på. Alle ville ut på banen for å bidra. Det er en hærlig innstilling. Dessverre utlignet likevel Sparbu. Og kampen ble en skikkelig thriller på slutten. Med 5-5 og noen minutter igjen å spille, bølget spillet frem og tilbake. Begge lag med store sjanser. Sparbu klarte dessverre og lure ballen i mål en gang til. Og jentene fikk et surt 6-5 tap.

MEN makan til lag moral og innsats skal man lete lenge etter. Alle bidrar, alle støtter hverandre.