Henning G12 mot Stiklestad

Henning G12 tok imot Stiklestad hjemme i ettermiddag. Det ble en tøff og jevn kamp med mange sjanser og dueller. Henning hadde to kjempestore sjanser i starten av kampen, men det ble tverrligger og ut, og det ble dessverre stang ut resten av kampen også. Likevel, ingen grunn til å deppe! Guttene viste super innsats og gav seg aldri. I vår tapte vi 5-10 mot dette laget, nå holdt vi nullen til det var spilt 25 minutter. Det stod 0-2 ved pause, og så fikk Stiklestad puttet ett i 2. omgang også, så sluttresultatet ble 0-3. Spillemessig og med tanke på sjanser, burde det blitt uavgjort, men sånn er fotballen! 🙂