J7 på NTE-cup

Lørdag var det klart for ny cupdeltakelse for J7. Denne gang var det 8 spente jenter som var ivrige på å komme i gang. Dagens første motstander var Snåsa. Dette ble en tøff kamp for Henning. Selv om Maria var en klippe i mål og reddet mange skudd, ble det tap i denne kampen.

Dagens andre motstander var Egge. Denne gang var det Hennings tur til å gi tøff motstand. Hennings jenter spilte seg fremover på banen og scora mål etter mål. Kampen endte med seier til Henning.

Siste kamp var mot Steinkjer. Steinkjer var best i første omgang og tok raskt overtaket. I andre omgang ble Henning mer med i kampen og kom til flere sjanser og tettet igjen bakover på banen. Kampen endte likevel med seier til Steinkjer.

Fornøyde trenere og jenter etter kampen. Henning scora totalt 10 mål og viste at de har skjønt at fotball er et lagspill. De så etter medspillere og sentret til hverandre for å komme seg fremover på banen.

Etter kampen ble det premieutdeling med diplom, pokal og buff for deltakelse i cupen og sjokolademedalje fra trenerne for god innsats på treninger.

NTE cup 2016 J7

Dagens spillere får sine velfortjente premier: Kristel, Ingeborg, Mia, Selma, Agnethe, Pernille, Mathea og Maria.

NTE cup 2016. J7

Kristel var keeper i siste kamp, og ble intervjuet av speaker ved premieutdelinga.

Relaterte artikler

Båbu Hytteeierforening, Bagabu Ungdomslag, FAU Henning skole, Henning IL, Henning Lev Vel, Henning Samfunnshus, Henning Sanitetslag, Henning Skytterlag, Henning Sokneråd

17. mai i Henning

0945 Henning kyrkje. Gudstjeneste v/Tine Jøhnk, kyrkjekoret deltar. Liv Marit Valle kantor.     Oppstilling til barnetoget etter gudstjenesten, avgang 1030. Rute for toget: Henning…

Henning Sanitetslag

Kaffetreff tirsdag 7. mai 2024 ☕️🌼☕️

Henning sanitetslag ønsker velkommen til kaffetreff i Henning Sanitetshus, tirsdag 7. mai kl 15.00 – 17.00. Vi får besøk av Geir Egil Larsen som vil…

Henning Sokneråd

Konfirmanter i Henning 4. og 5. mai 2024