** ****, så deilig!!!

Henning G12 tok imot Verdal 3 hjemme på Poengtrøa i går kveld, og for en kamp det ble! Henning-gutta starta sterkt med 2 rimelig kjappe scoringer – første mål ved Iver, og neste var et nydelig skudd av Heine! Deretter dabbet det litt av, og Verdal fikk virkelig komme inn i kampen med 1,2,3,-4 scoringer før det ble blåst til pause. Det var en lettere oppgitt gjeng som fikk beskjed om å begynne å spille ball, snakke med hverandre, stå opp og gi gass i 2. omgang! Verdal startet 2. omgang som de avsluttet 1., og gikk opp til 5-2 ledelse. Det så slettes ikke bra ut! Men så tok Henning-gutta seg sammen, flyttet opp og presset høyere og fikk stresset Verdal-spillerne. Vi hadde flere gode sjanser, og endelig fikk vi nettkjenning igjen da Kristoffer scoret etter et frispark. Dette gav selvtillit, og Kristoffer la likså godt på 2 mål til – det andre etter bra press fra hele laget og det tredje ble headet inn etter corner. Dermed stod det plutselig 5-5! Da hadde Henning-gutta virkelig fått blod på tann, og like før kampslutt sendte Fredrik i vei et knallhardt skudd som skrudde seg inn bak Verdals keeper. Vi vant!!! 6-5! For en opphenting og for en fantastisk oppkjøringskamp før Storsjøcupen! Det kom noen gloser fra trenerne også da – “J***** bra!” og “** ****, så deilig!” – så det var tydelig at de var fornøyd! : )

Kjempegodt spill av hele laget, som denne gang bestod av: Erlend, Heine, Kristoffer, Per Jørund, Jonas, Fredrik, Ivan Andreas, Iver, Bastian og Oleander!