Skikkelig surt tap for Henning G13

Henning G13 spilte sin første hjemmekamp for sesongen da samarbeidslaget Beitstad/Kvam/Følling kom på besøk. Henning-gutta hadde full kontroll i 1. omgang og scoret 4 mål, 3 av disse på dødballsituasjoner, mens bortelaget fikk 2 flaksmål. Trenerne hadde god grunn til å være fornøyd i pausen da det var Henning som stod for spillet. Det føltes derfor innmari urettferdig da vi ikke klarte å få kula i mål i 2. omgang, og bortelaget hadde urimelig flaks og fikk utlignet og deretter gikk opp i ledelse 5-4. Da det bare var noen få minutter igjen, sendte trenerne alle i angrep, men dette var helt klart ikke vår kveld, for bortelaget fikk muligheten til å kontre og økte til 6-4. Et skikkelig surt tap!

IMG_4006

I tillegg måtte Heine ut etter å ha skadet kneet. Vi håper det går bra etter ispose og trøst av lillesøster!

Og så håper vi at vi har litt hell neste kamp! 🙂

Relaterte artikler

Henningsommer-ALARM! Påmeldingen har åpnet!

Påmelding til Henningsommer har åpnet! Gå inn på denne siden for lese mer og melde seg på. Sommerjobb under Henningsommer? Gå inn her og send…

Henning IL Trim

Henningtrimmen 2024

Nå er det ikke lenge igjen til Henningtrimmen 2024 starter. Påmeldingen er åpnet og trimkonkurransen finner du på mobilappen Gjesteboka eller på www.gjesteboka.no. Konkurransen varer fra 1. mai til…