Verdal – Henning G13

Henning G13 sliter fortsatt med skader, men klarte i alle fall å stille lag til kveldens kamp mot tabelltopp Verdal på bortebane. Henning-spillerne startet bra og ledet store deler av 1. omgang. Fredrik scoret det første målet på frispark. Deretter hadde han nok et drømmetreff ved nytt frispark. Henning-spillerne jublet da ballen gikk i krysset, men dessverre hadde dommeren indikert at det var indirekte frispark, så målet ble annullert. Fredrik revansjerte dette ved å heade inn til 2-0 på hjørnespark. Da kvitterte imidlertid Verdal kontant 1-2, før Jonas T.B. økte ledelsen etter å ha nikket inn et innkast. Jonas N.M. hadde mange flotte redninger, og alle Henning-spillerne gjorde en strålende innsats. Dette hindret likevel ikke Verdal i å ta igjen forspranget og gå opp til 4-3 ledelse til pause.

I 2. omgang klarte ikke et skadeskutt Henning-lag å henge helt med, og Verdal vant til slutt 8-3. Guttene og Marie, som vi fikk lånt med fra J13, fikk likevel ros for knallbra jobbing. Innsatsmessig var dette en bra kamp! Det var derfor ingen sure miner etter kampen. 🙂