Til Høylandet uten Hållåinjsol

G13 spilte siste seriekamp fredag kveld på Hållingen stadion der Hållåinjsola glimtet med sitt fravær.

Når vi ikke trodde det kunne regne mer så åpnet slusene seg enda mer. Med vind så ble det en vanskelig kamp og forfrosne gutter – og jenter! Vi fikk låne Maren og Celine fra J13. I første omgangen hadde jentene vår truffet stolpene tre ganger og det tok en hel omgang før Hålling-guttene kom seg etter sjokket av å spille mot jenter som matcha de – og vel så det.

Til pause lå vi bare under med et mål tross veldig jevnt spill med gode sjanser begge veier.

I andre omgang ble kulden for tøff og Hållingen fikk tre mål slik at sluttresultatet ble 4-0. Men vi er ganske sikre på at vi vant kampen om pølsene på Høylandet Auto så guttene dro mette og etterhvert glade hjem.

Disse tøffe guttene og jentene bet fra seg i regn og vind på Høylandet: Normann, Sigurd S, Ivan Andreas, Elias, Iver, Ivan, Sigurd, Jonah, Sebastian, Maren og Celine.

Relaterte artikler

Henningsommer-ALARM! Påmeldingen har åpnet!

Påmelding til Henningsommer har åpnet! Gå inn på denne siden for lese mer og melde seg på. Sommerjobb under Henningsommer? Gå inn her og send…

Henning IL Trim

Henningtrimmen 2024

Nå er det ikke lenge igjen til Henningtrimmen 2024 starter. Påmeldingen er åpnet og trimkonkurransen finner du på mobilappen Gjesteboka eller på www.gjesteboka.no. Konkurransen varer fra 1. mai til…

Bagabu Ungdomslag

Bagabu Ungdomslag er årets lokallag

Bagabu Ungdomslag er årets lokallag i Noregs Ungdomslag!