Aktivitetsdag

Mini Mesternes Mester ble en populær aktivitet på trim- og skigruppas aktivitetsdag og kjøp og salg av sportsutstyr.

16 jenter og gutter tok utfordringen og kastet seg ut i utradisjonelle øvelser som dekktrekking og eggkasting. I gymsalen fikk de prøve seg i øvelser som utfordret melkesyra, balansen, konsentrasjonen og konkurranseinstinktet. Utendørs var øvelsene  eggkasting, dekktrekking, gjett vekta og snekker’n. De konkurrerte både individuelt,  parvis og som lag. Innsatsen var det ikke noe å si på. Poeng ble gitt etter skalaen 10 til vinner(e), 8 til nr to, 6 poeng til nr tre og så 4 poeng til resten. En artig konkurranse som slo an hos de som deltok.

I litj-salen var det fullt opp med både nytt og brukt sportsutstyr og klær. Etter at revygjengen hadde ryddet etter premierefesten rykket skigruppa inn med bord og benker for å legge til rette for kjøp og salg. Trond Iversen var der med Henning ILs klubbdrakter fra Trimtex og tok i mot bestilling fra de som ville ha ny skidress til sesongen starter. Randi Omli solgte ullmax og flere Henningbygg kom med ski og annet vintersportsutstyr de ønsket å selge/bytte i noe annet.

Når vi tar med at Hennings unge sanitetskvinner sto for kaffesalg, så kan vi oppsummere med at det ble en trivelig dag i og rundt samfunnshuset denne dagen derpå;-)

Relaterte artikler

Bagabu Ungdomslag

Midtsommar på Vekreshaugan 15. juni

Innholdsrik enebolig med 5 soverom. Betydelig oppgradert og holder en god standard. Stor tomt på ca. 1.7 mål

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=355892137&alertType=ss&finnMail=agent&stored-id=70130307

Henning Skotthyll- og Vistklubb

Petter M Holum leder klart i skotthyllserien

Skotthyllkasting hver tirsdag kl 1700 – nye kastere er velkomne!   SKOTTHYLLRESULTATER PR 4. JUNI 2024   Petter M Holum          590 Bjørn Hoseth                500…