Aktivitetskveld 25. august

Trimgruppa i Henning IL inviterte små og store Henningbygg til en aktiv kveld på uteområdet ved Skarpnes skole. Ca 70 hadde meldt sin ankomst før start, i tillegg kom det noen flere, så det var sikkert mellom 80 og 90 barn og voksne som koste seg med ulike aktiviteter i solskinnet denne mandagskvelden.

Alle ble oppfordret til å ta del i aktivitetene. Store og små ble blandet i fire – fem grupper før de fordelte seg rundt på de ulike postene. Ikke alle rakk alle postene, men de fleste fikk løpt seg både svett og sliten i løpet av kvelden.

På grusbanen var det ulike aktiviteter med frisbee – både pasningsspill, stafett og presisjonskast.

I hundremeterskogen skulle deltakerne orientere seg fram til bestemte kort med bilder på. Etter at gruppa hadde funnet “sitt” bilde skulle de løpe tilbake til start (der Anne Lise  var kontrollør) og samtidig lage en bestemt dyrelyd. Bra aktivitet som gikk over stokk og stein.

I ballbingen krydde det av små og store fotballspillere, så om vi tok av fotballgruppas treningstid fikk de fleste likevel trent sin dose med fotball og vel så det.

Volleyball og basketball var også populære aktiviteter. I tillegg var det muligheter for å spille badminton, hoppe hoppetau og strikk, samt frileik på skolens flotte uteareal. Det var bare så vidt at ungene hadde tid til litt drikke og frukt under veis. De voksne tok seg litt mer tid til pause og en trivelig prat med andre foreldre og foresatte midt i økta.

Flott innsats av alle sammen og tusen takk for oppmøtet. Med en slik positiv respons på trimtilbud ser vi ikke bort fra at det blir flere slike kvelder etter hvert.

Aktivitetskveld 015, frisbee

Aktivitetskveld 038, orientering

Aktivitetskveld 019, fotball

Aktivitetskveld 025, volleyball

Aktivitetskveld 039, frileik

Aktivitetskveld 040, frukt og saftpause

 

Trykk på lenken under for mer informasjon:

Invitasjon til Aktivitetskveld Trimgruppa

 

Relaterte artikler

Henning IL

St Olavsloppet Sparbu – Henning 2024

Etappeoversikt Som tidligere nevnt er årets St Olavslopp kortet ned til tre dager. Det er start i Östersund torsdag 27. juni og målgang i Trondheim…

Henning IL

St Olavsloppet Sparbu – Henning 2024

Etappeoversikt Som tidligere nevnt er årets St Olavslopp kortet ned til tre dager. Det er start i Östersund torsdag 27. juni og målgang i Trondheim…

Bagabu Ungdomslag

Midtsommar på Vekreshaugan 15. juni