Aktivitetsplan trimgruppa – orientering

Trimgruppa ønsker at barn, unge og voksne skal få prøve seg på et variert utvalg av aktiviteter.

Vi har satt opp en aktivitetsplan som inneholder både friidrett, orientering, topptur, aktivitetskveld m.m.

Det nærmeste tilbudet er et orienteringskurs som Steinkjer o-klubb står ansvarlig for. Henning-unger er spesielt invitert til å delta på kurskvelden som foregår ved Lysheim skole den 13. mai, men de er velkommen til å delta på hele kurset (tre mandager i mai). Opplegget er gratis. Se invitasjon og mere info her: Steinkjer O_Råtass19[14328]Merk at de ønsker å vite på forhånd hvor mange som kommer. Meld på til o-klubben ved Katrine Austmo Møller eller ta kontakt med en av oss i trimgruppa for påmelding.

Steinkjer o-klubb ønsker også å reklamerer for følgende begivenheter:

Lørdag 25/5 – Byastafetten arrangeres ved Lysheim skole. Her er det individuelt alternativ for de yngste/ferskeste med lavterskel nybegynnernivå på den letteste løypa. Vi vil hjelpe de som dukker opp, og man kan melde seg på ved ankomst. Premie til alle.
Onsdag 6/5 – Åpent klubbmesterskap ved Lysheim skole. Også her lavterskel nybegynnernivå på den letteste løypa, og vi vil hjelpe de som dukker opp, og man kan melde seg på ved ankomst.

Denne “pakken” vil passe bra for Henningelevene som en innføring til o-sporten. Kortreist og samme terreng alle tre kvelder 🙂

 

Relaterte artikler

Bagabu Ungdomslag

Midtsommar på Vekreshaugan 15. juni

Innholdsrik enebolig med 5 soverom. Betydelig oppgradert og holder en god standard. Stor tomt på ca. 1.7 mål

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=355892137&alertType=ss&finnMail=agent&stored-id=70130307

Henning Skotthyll- og Vistklubb

Petter M Holum leder klart i skotthyllserien

Skotthyllkasting hver tirsdag kl 1700 – nye kastere er velkomne!   SKOTTHYLLRESULTATER PR 4. JUNI 2024   Petter M Holum          590 Bjørn Hoseth                500…