ALLIDRETT I HENNING 2016-2017

Vi planlegger med å ha allidrett for barn/unge samt dame- og herretrim i Samfunnshuset også denne sesongen.

Allidrett blir på mandager og onsdager.

For at vi skal kunne få til allidrett er vi avhengige av at foreldre stiller opp for å gjennomføre aktivitetene. Er det mange foreldre som går sammen om dette blir belastningen på hver enkelt minimal.

Et foreldrepar ringte og spurte om det er vanskelig å lede allidrett, det er det sikkert flere som kjenner på. Den følelsen er det flere av oss som har hatt.

Hva er allidrett? Det er leik med barn og unge hvor vi legger opp til organiserte fysiske aktiviteter og øvelser hvor barn og unge får brukt kroppen sin, og «leiker» ilag med andre. Det sosiale, og det å ha det artig er like viktig som selve treningen.

For å kunne gi noen ideer og vite hva vi har av utstyr vil Trim-mosjon og friidrettsgruppa arrangere en liten samling med foreldre for å gi tips til øvelser og utstyr.

Vi har hatt god erfaring med at ungdom fra ca 10 klasse og oppover har ledet allidretten. Om noen har lyst til det ikke vær redd for å ta kontakt med Anne Lise Austmo tlf: 988 43 170. Det er en nyttig erfaring å ta med seg videre.

 

Idrettslaget håper at foreldrene stiller opp på dette. En gylden mulighet til å bli godt kjent med barn og unge i bygda. Mer informasjon om gruppeinndeling/tidspunkter og en foreldresamling blir lagt ut på hjemmesiden.

 

Med hilsen

Henning IL

Relaterte artikler

Henningportalen

St Olavsloppet 2022, dag 4 for Sparbu – Henning

Endelig i mål! Vi klarte det i år også 🙂 Sparbu – Henning stilte et slagkraftig lag på St Olavsloppet i år og endte rundt…

Henningportalen

St Olavsloppet 2022, dag 3 for Sparbu – Henning

Nok en flott dag for Sparbu/Henning på St Olavsloppet! Vi startet med unge spreke, raske folk på de første etappene og var ca 15 minutter…

Henningportalen
Henning IL

St Olavsloppet 2022 dag 2 for Sparbu – Henning

Det ble en varm dag for St Olavsløperne som skulle bevege seg fra Levanger til Sandvika i dag. Imponerende innsats av alle som deltok i…