Årsbeste fra j13 på Poengtrøa 

Det var noen spente jenter som skulle møte Neset som lå øverst på tabellen. Kampen startet bra og vi så fort at våre jenter kunne følge gjestene. Litt ut i første omgang klarte Marie å få inn både et og to mål før Neset våknet og ville være med i kampen. Til pause lå vi likt 4-4 og jentene fikk en god peptalk av treneren. Og det resulterte i at vi fortsatte å score mål. Både Erle og Celine hjalp til med det. Jentene spilte så bra at vi ledet hele andre omgangen. Neset fikk inn to mål der jentene var litt uoppmerksomme. Med et vellykket raid fra Maren endte kampen 8-6 til det beste j13 laget vi i Henning vet om?  Trenerene var veldig stolt av jentene sine og Tor Even spanderte sjokolade på hele gjengen ?

 Målscorere i denne kampen : Marie 4, Erle 2, Celine 1 og Maren 1

Som tabellen viser blir det en spennende innspurt av vårsesongen.  De 5 øverste lagene i hver avdeling rykker opp til 1. divisjon til høstsesongen.

Og det skal vel HIL J13….

 

Hege Nesje Moen, oppmann

 

 

Relaterte artikler

Bagabu Ungdomslag

Midtsommar på Vekreshaugan 15. juni

Innholdsrik enebolig med 5 soverom. Betydelig oppgradert og holder en god standard. Stor tomt på ca. 1.7 mål

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=355892137&alertType=ss&finnMail=agent&stored-id=70130307

Henning Skotthyll- og Vistklubb

Petter M Holum leder klart i skotthyllserien

Skotthyllkasting hver tirsdag kl 1700 – nye kastere er velkomne!   SKOTTHYLLRESULTATER PR 4. JUNI 2024   Petter M Holum          590 Bjørn Hoseth                500…