Årsmøte i Båbu hytteeierforening

Årsmøtet blir i skihytta den 22. mars klokka 19.30. Det blir vanlige årsmøtesaker, det blir servering som vanlig og i år blir det underholdning ved Lars Hatling & co.

Vi jobber jevnt og trutt med å forbedre mobildekningen i hytteområdet, og Telenor sier at de vil ha byggemeldt mast og hus i løpet av mars. Det stases på byggestart når det er frostfritt. Mer informasjon vil bli gitt på årsmøtet.

Det vil også bli lagt fram sak om disponering av foreningens midler, vi håper årsmøtet vedtar retningslinjer på dette området.

For den som ikke har betalt kontingenten med kroner 200.-, er det fortsatt mulig til konto 4410.37.14408, eller via VIPPS til 544166. Husk å merke innbetalinga med navn.

Påmelding til årsmøtet senest 10. mars, helst med tekstmelding til 48041250. Saker til årsmøtet meldes til samme frist til undertegnede.

Mvh

 

Torodd Østerås

Relaterte artikler

Henningportalen

St Olavsloppet 2022, dag 4 for Sparbu – Henning

Endelig i mål! Vi klarte det i år også 🙂 Sparbu – Henning stilte et slagkraftig lag på St Olavsloppet i år og endte rundt…

Henningportalen

St Olavsloppet 2022, dag 3 for Sparbu – Henning

Nok en flott dag for Sparbu/Henning på St Olavsloppet! Vi startet med unge spreke, raske folk på de første etappene og var ca 15 minutter…

Henningportalen
Henning IL

St Olavsloppet 2022 dag 2 for Sparbu – Henning

Det ble en varm dag for St Olavsløperne som skulle bevege seg fra Levanger til Sandvika i dag. Imponerende innsats av alle som deltok i…