Borteseier for Henning G12!

Henning G12 spilte borte mot Beitstad i kveld. Det var en noe nølende start av Henning-spillerne, mens Beitstad-gutta var på offensiven og scoret det første målet. Da våknet heldigvis Henning-gutta også! Per Jørund hadde et langt innkast som vi trodde Fredrik fikk stussa i mål, men dommeren annullerte scoringen da han ikke så at noen var borti ballen. Dermed måtte Per Jørund kaste på nytt og vi fikk en skikkelig reprise – bare at denne gangen var det helt tydelig at Fredrik stussa ballen i mål! (Det var for øvrig en meget god dommer!) Kristoffer hadde så ei fin scoring fra spiss vinkel, og deretter scoret Iver to herlige mål – først etter en fin pasning fra Oleander og så med skuldra på corner fra Erlend. Beitstad fikk putta på ett mål til før pause, men Henning-gutta hadde helt klart mest trøkk i 1. omgang.

Henning-gutta fortsatte det gode spillet i 2. omgang, og fikk lagt på til 7-2 før Beitstad scoret sitt 3. Ivan var den første til å score i 2. omgang, og så la Fredrik til 2 nye mål på scoringslista si. Hennings 8. mål kom etter fint pasningsspill mellom Oleander, Ivan og Iver. Iver var sist på ballen her. Da virket det som om Henning-spillerne hadde brukt opp det meste av energien sin og Beitstad fikk lov til å komme litt inn i kampen igjen. 2 scoringer av Beitstad gjorde det nesten litt spennende på slutten, men da var heldigvis kampen over! Resultatet ble 8-5 til Henning, og det må vi si oss godt fornøyd med!

IMG_3180 (1)

Henning G12 bestod denne gang av: Erlend, Heine, Jonas, Fredrik, Per Jørund, Kristoffer, Elias, Ivan, Iver og Oleander. Bra innsats av alle Henning-gutta i varmen! 🙂