Byafossen- cup j10

Det var lenge uklart om vi klarte å stille lag til Byafossen-cupen, da det var bare 5 av jentene på J10 som hadde mulighet til å være med. Margrethe Røliaunet var imidlertid kjempesporty og meldte seg til tjeneste, og vi fikk dispens til å ha med en overårig fra arrangøren, så da ble det cup på oss!

Regnet høljet ned store deler av dagen på Byafossen, men da jentene startet sin første kamp mot vertsklubben kl 1430 tok regnet en pause og sola tittet fram. Det ble en jevn og spennende kamp med topp innsats og mye godt spill til tross for litt vanskelige baneforhold. Henning-jentene kjempet og sto på i hver duell, og klarte også å score kampens eneste mål slik at vi vant 1-0.

Etter en kort pause var det klart for kamp mot Egge 2. De spilte vi mot i serien så sent som onsdagen før, og da gikk vi på et stortap. Denne kampen ble imidlertid langt mer jevnspilt, med tette dueller og sjanser til begge lag. Egge var imidlertid mest effektiv foran mål, og vant til slutt kampen 4-0.

Uten pause, gikk vi direkte på siste kamp mot Egge 3. Med bare en innbytter, begynte det nå å tære litt på kreftene til jentene. Men jentene bet tennene sammen og kjempet og sto på også i denne kampen, så det ble en ny tett og jevn kamp som endte med 0-1 tap.

byafossj2006

Velfortjent medalje til Emma, Margrethe, Mathea, Ida Alette, Kristin og Thea.

Relaterte artikler

Bagabu Ungdomslag

Midtsommar på Vekreshaugan 15. juni

Innholdsrik enebolig med 5 soverom. Betydelig oppgradert og holder en god standard. Stor tomt på ca. 1.7 mål

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=355892137&alertType=ss&finnMail=agent&stored-id=70130307

Henning Skotthyll- og Vistklubb

Petter M Holum leder klart i skotthyllserien

Skotthyllkasting hver tirsdag kl 1700 – nye kastere er velkomne!   SKOTTHYLLRESULTATER PR 4. JUNI 2024   Petter M Holum          590 Bjørn Hoseth                500…