Bygdaturnering 2015

Ny bygdaturnering oppi Henning!

Fjorårets bygdaturnering ble en suksess, og fotballgruppa i Henning IL og Henning lev vel gjentar suksessen og arrangerer derfor ny turnering i år.

Lørdag 22. august blir det ny bygdaturnering. Sett av denne dagen allerede nå. Det er allerede meldt strålende sol! 🙂

Opplegget bli mye som i fjor, hvor vi altså  arrangere en familiedag på Poengtrøa med fotballturnering, skotthyll og tautrekking for store og små. I tillegg blir det også andre aktiviteter som f.eks natursti,  osv for barna. Det er forøvrig meldt finvær allerede……!

Vi håper på at mange lag melder seg på og deltar. Det legges opp til at f.eks grendene i bygda stiller lag mot hverandre. Arrangementskomiteen forsøker å finne lagsansvarlig i hver grend som prøver å ordne lag fra sin grend. I tillegg kan vennelag, bedriftslag og andre lag naturligvis stille.

Det legges opp til en “lavterskelturnering” i fotball ved at det blir 5’er fotball, med 5’er baner. Dvs små baner, og overkommelig å være med på for de fleste. Det er kun åpent for Mix-lag – dvs. begge kjønn representert på banen hele kampen.

Det er det sosiale + litt fysisk aktivitet som skal stå i sentrum denne dagen. Det blir premiering av beste lag, men ikke minst for beste ide, beste kostymer/utkledning osv…..

I tillegg til fotball er det tenkt at hvert av lagene da skal være med på tautrekking og skotthyll. Så de av deltagerne på lagene som ikke vil stille på fotball, kan være på disse øvelsene for å bidra på laget.

For de som evt. ikke har lyst til å delta aktivt, så trenger vi jo også publikum da, så alle har en rolle denne dagen.

Det blir kiosksalg hele dagen.

Altså sætt av lørdag 22. august. Det blir en kjempedag!

Mer info kommer etter hvert.

Kåre Svepstad

 

Relaterte artikler

Henningportalen
Henning Skotthyll- og Vistklubb

Oddny og Kari vant siste spillekveld i vist og endte på andreplass sammenlagt

Martin og Esten ble vinterens Henningmestere foran Oddny og Kari og Leif og Per. Da er det bare å glede seg til høstens runder som…

Henningportalen
Henning Skotthyll- og Vistklubb

Oddny og Kari vant siste vistrunde – Henningmestrene kåres kommende mandag

Par 09.jan 23.jan 06.feb 20.feb 06.mar 13.mar 20.mar 27.mar SUM 10 Martin og Esten 123 133 114 101 104 102 108 785- 1 4 Leif…

Bilde fra Distriktssenteret
Henning Lev Vel

Oppstart Bolystgrupper Henning – onsdag 22. mars kl 1815.

Etter flere fremtidskvelder og engasjement fra mange Henningbygg, har Henning LevVel landet på seks ulike bolystgrupper vi ønsker å starte opp med. Om noen kunne…