Damelaget på bortekamp mot Sørlia

Damelaget til Henning/Ogndal spilte kamp mot Sørlia onsdags kveld.  Fjorårssesongen var preget av stor innsats, mye trivelig samvær og trening dog uten den helt store sportslige uttellingen med mål og seire.  Av våre ørti kamper så vant vi kun en kamp.  Men da ble vi diska.

Så møtet med Sørlia var preget av usikkerhet om formen var på plass og om vi kunne hevde oss mot et såpass rutinert lag.  Første omgang gikk imidlertid over all forventning!  Damene gjorde jobben og vi holdt stand mot seiersvante Sørlia som ble mer og mer frustrert.  Da det gjenstod et minutt av første omgang fikk Sørlia headet inn et knallmål på kårner, men ved pause var vi såre fornøyde med egen innsats.

Kanskje ble Henning/Ogndalslaget for avslappa?  Det viste seg å være en tabbe – 2. omgang ble et scoringsrush i Sørlias favør og mange mål rant inn.  Vår forsvarsklippe Siv Austli fikk inn en nydelig scoring på frispark i siste halvdel av omgangen, men stillingen ble til slutt1-7 til Sørlia.  Når kampen var ferdig var det rett og slett mørkt på Lø, lagbildet ble preget av det.  Satser på lysere tider (bokstavlig talt) til neste kamp.

Relaterte artikler

Henning IL Trim

Henningtrimmen 2024

Nå er det ikke lenge igjen til Henningtrimmen 2024 starter. Påmeldingen er åpnet og trimkonkurransen finner du på mobilappen Gjesteboka eller på www.gjesteboka.no. Konkurransen varer fra 1. mai til…