En sprek hundreåring halvveis i jubileumsåret

Etter en fin og verdig jubileumsfest den 11. februar har idrettslaget ikke hvilt lenge på sine fordoms minner og tidligere ervervede laurbærkranser.

Skigruppa gjennomførte 2 fine skiarrangement på Henningvola. Kretsmesterskap i Duatlon og Trønders Avisas Skisprint. Prikkfrie arrangement som laget har fått veldig mye ros for. Vi er etter hvert blitt flinke som arrangører. I tillegg ble det i vinter, til tross for til tider litt lite snø gjennomført skileik og skitreninger i en provisorisk lysløype rundt skihytta og arenaen.  Skigruppa satte så stor pris på dugnadsinnsatsen at de arrangerte dugnadsfest for oss. Det takker vi så mye for.

Da våren kom og snøen forsvant ble det mere fart i de andre gruppene. Trim- og terrengløpsgruppa har kommet godt i gang med fine arrangementer hvor barn, ungdom og voksne bidrar med stort engasjement. Sist uke gjennomførte laget St.Olofs loppet og fikk en hederlig plassering ved målgang i Østersund. Vi har også registrert en økende interesse for friidrett, så laget har nå meldt seg inn i friidrettsforbundet!

Aktiviteten i Fortballgruppa er også god, med økende rekruttering. Elkjøp Cupen ble gjennomført på Poengtrøa forrige helg. Til tross for at værgudene ikke spilte særlig godt med oss ift hva vi ønsket oss av vær, var det mye skryt å få fra deltakende klubber og publikum. Når slike rosende omtaler kommer, er dårlig vær ikke noe problem.

Neste store arrangement for fotballgruppa er Bygdaturnering i august. Da er det opp til oss i grendene å stille fotballag.

Å ha så høy aktivitet og gjennomføre så mange arrangementer krever mye av oss. Styret vil takke dere alle for den dugnadsinnsatsen som blir lagt ned daglig, ukentlig og på store arrangementer. Uten denne innsatsen kan vi ikke drive organisert idrett.

På administrativ side jobber vi nå med å prøve å bli flinkere til å fordele dugnadsbelastningen bedre mellom medlemmene. Vi ser at vi kan bli bedre til å jobbe mere i lag og involvere flere i dugnader på vola og på klubbhuset.  På vola er lysløypeprosjektet det neste. Forutsatt at kommunens vedtak om godkjenning står ved lag etter klagebehandling hos Fylkesmannen blir lysløype det neste store prosjektet. Vi var i kveld på befaring i Kvam for å se på deres nye flerbrukshall. Spennende og motiverende. Vi har lyst på en flerbrukshall i Henning, men vi må jobbe tett, hardt, smart og godt for å få den.

God idrettsaktiv sommer!!

Tor Borgan

Relaterte artikler

Henningportalen
Henning Skotthyll- og Vistklubb

Oddny og Kari vant siste spillekveld i vist og endte på andreplass sammenlagt

Martin og Esten ble vinterens Henningmestere foran Oddny og Kari og Leif og Per. Da er det bare å glede seg til høstens runder som…

Henningportalen
Henning Skotthyll- og Vistklubb

Oddny og Kari vant siste vistrunde – Henningmestrene kåres kommende mandag

Par 09.jan 23.jan 06.feb 20.feb 06.mar 13.mar 20.mar 27.mar SUM 10 Martin og Esten 123 133 114 101 104 102 108 785- 1 4 Leif…

Bilde fra Distriktssenteret
Henning Lev Vel

Oppstart Bolystgrupper Henning – onsdag 22. mars kl 1815.

Etter flere fremtidskvelder og engasjement fra mange Henningbygg, har Henning LevVel landet på seks ulike bolystgrupper vi ønsker å starte opp med. Om noen kunne…