Endelig seriestart for Henning J9!

Det var en spent gjeng med jenter som tirsdag 8. mai var klar til sin første seriekamp i livet. Det var mange spørsmål som tydet på at dette var noe nytt for jentene, som f.eks «kor mang kampa ska vi spæll i dag Kåre? Ein – Hæ berre ein kamp??».  Jentene har jo tidligere kun erfaring med cupdager med 3-4 kamper på en dag…..

Jentenes første seriekamp skulle gå på hjemmebane på Poengtrøa stadion, og motstander for jentene i den aller første seriekampen var Steinkjer.

Keepere for dagen var Thea i første omgang og Sanna i andre omgang, og begge gjorde det kjempebra i mål.

Kampen startet veldig bra for Henning, og vi hadde flere store sjanser, med bla. to skudd i stanga. Når Steinkjer midtveis i første omgang scoret og gikk opp til 1-0 var det derfor litt i mot kampens gang. Steinkjer fikk deretter tre kjappe mål til og ledet plutselig 4-0. Men Henning reduserte en gang før pause og pauseresultatet var derfor 4-1. Det burde kanskje stått 4 – 4 etter sjanser, men slik er det.

I andre omgang scoret Steinkjer to mål relativt tidlig og hadde derfor en klar ledelse på 6-1. Utover i andre omgang merket nok henningjentene at dette var første seriekamp, og at vi hadde få innbyttere.  En spilletid 2×25 minutt er lang tid å spille med få innbyttere. Allikevel klarte Henning å skape sjanser i andre omgang også, og tilslutt scoret vi også, og kampen endte derfor 2 – 6 til Steinkjer.

Det var en flott seriestart for jentene og alle jentene hadde stå-på vilje og løp det de klarte. Vi gleder oss til fortsettelsen!

Relaterte artikler

Henning IL Fotball

Henning IL med gave til Granstubben og Lerkehaug barnehage

Onsdag fikk barna i Granstubben og Lerkehaug barnehage en overraskende gave fra Henning IL. Hver barnehage fikk et ballnett med fem fotballer. «- Dette er…

Henning IL

St Olavsloppet 2020

Som kjent blir det ikke noe av det tradisjonelle St Olavsloppet i 2020 pga koronasituasjonen. I stedet arrangeres det et såkalt virtuelt St Olavsloppet i…

Bagabu Ungdomslag, Henning Samfunnshus

Songkveld 16. mai i Henning samfunnshus

I over 20 år har Bagabu UL arrangert songkveld i Henning samfunnshus 16. mai. Laget har no fått klarsignal for at det også i år…