Flott lagseier til Henning G9 mot Byafossen

Fornøyde karer etter kampen.

Onsdag 07.09 var det tid for bortekamp mot Byafossen for Henning G9. Litt småsur vind så ikke ut til å legge noen demper på innsatsen til guttene. Det var en relativt jevnspilt 1. omgang der Byafossen fikk det første målet. Lukas fikk etterhvert utlignet til 1-1, før Martin banket inn 1-2 til Henning med et flott skudd opp i nett-taket. Henning spilte bedre og bedre utover i omgangen, og Tønder vartet opp med mange flotte redninger som keeper. Magnus fikk øket ledelsen til 1-3 før Byafossen fikk inn en redusering, og det stod 2-3 til Pause.
I 2. omgang var det tydelig at Henning-spillerne hadde fått beskjed om å øke presset. Flott samspill med fine pasninger, godt forsvarsarbeid og fine løp skulle etter hvert vise seg å gi resultater. Thomas økte Hennings ledelse til 2-4, Ørjan fikk satt inn mål nr. 5 og Fred Henry økte til 2-6. Nå fikk Byafossen sette innpå en ekstra spiller, og spillet ble noe jevnere igjen. Gaute som var keeper i 2. omgang viste også solid keeperspill og avverget mange av Byafossens målsjanser. Lukas rakk derfor å øke ledelsen til 2-7 før Byafossen omsider fikk inn to reduseringer. Henning hadde flere målsjanser mot slutten av kampen, og Tønder var svært nære på å øke Hennings ledelse. Fred Henry fikk siste nettkjenning og fastsatte sluttresultatet til 4-8. En solid lagseier til Henning; Flott keeperspill av Tønder og Gaute og hele 6 Henning-spillere tegnet seg på scoringslisten! Flott innsats gutter!