G10 med glimrende cupspill på Byafossen!

Lagrop må til

G10 stilte opp på Byafossen lørdag klare til kamp i gruppe med to Steinkjer -lag og ett lag fra Egge. Kjente motstandere med andre ord, men ballen er rund og cup er cup. Byafossen avlyste cupen pga stormregn tidligere i sesongen, men i dag ble det finvær.
Henninggutta vant to kamper mot henholdsvis Steinkjer 2 og Egge 1, mens det ble tap mot Steinkjer 3. Alle gutta vekslet på å spille på ulike plasser, og mange tegnet seg på skåringslista. Det viktige var at Henninggutta fikk ballen til å rulle og vartet opp med flotte sentringer og bra spill. Szymon i mål viste at keepertreningen denne sesongen har gitt resultater – han gjorde en flott jobb i mål i de to første kampene. I siste kampen stod Fred Henry og Magnus i mål og Szymon fikk spille henholdsvis spiss og midtbane. Det gjorde han glimrende og fikk inn to herrrrlige mål i siste kamp.

“Dæbb er sååå 2016!”

Spillere og trenere på Cup

Szymon og Magnus i farta

Symøte

Thomas i fint driv

..og der er Egge finta ut

Gode råd er dyre, trener Roger instruerer

Szymon kler keepertrøya

Fred Henry rydder opp i forsvaret

Relaterte artikler

Bagabu Ungdomslag

Midtsommar på Vekreshaugan 15. juni

Innholdsrik enebolig med 5 soverom. Betydelig oppgradert og holder en god standard. Stor tomt på ca. 1.7 mål

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=355892137&alertType=ss&finnMail=agent&stored-id=70130307

Henning Skotthyll- og Vistklubb

Petter M Holum leder klart i skotthyllserien

Skotthyllkasting hver tirsdag kl 1700 – nye kastere er velkomne!   SKOTTHYLLRESULTATER PR 4. JUNI 2024   Petter M Holum          590 Bjørn Hoseth                500…