G11 møtte overmakten i Kvam

Torsdag 20. august spilte Henning G11 første serierunde. Mange sjanser, spesielt for Henning. Første mål kom 13 minutt inn i kampen av Leander. 2 minutter etter scoret Kvam/Følling. Nytt mål av Leander etter 20 minutter etter flott pasningsspill. 25 minutt ny utligning av Kvam/Følling. I andre omgang scoret Kvam/Følling etter 1 minutt inn i omgang. Nytt mål til Kvam/Følling etter 10 minutt. Nok ett mål til Kvam/Følling 12 minutter i andre omgang. Endelig løsnet det for Henning i andre omgang også. Lucas sendte en suser i nettet. Så 20 sekunder etter, et nytt skudd av Lucas som gikk i mål. Så to kjappe mål til Kvam/Følling på slutten førte til stillingen 8-4 til hjemmelaget.

Relaterte artikler

Henning IL Trim

Henningtrimmen 2024

Nå er det ikke lenge igjen til Henningtrimmen 2024 starter. Påmeldingen er åpnet og trimkonkurransen finner du på mobilappen Gjesteboka eller på www.gjesteboka.no. Konkurransen varer fra 1. mai til…