Gutter 9 med alle på skåringslista mot Egge

Onsdags ettermiddag var det duket for nok et oppgjør mot Egge på Poengtrøa. Været var topp, gutta fokuserte fra start, publikum koste seg og kiosken var fylt til randen med kaker og kaffe.
Allerede etter to minutter ble det kårner for Henning og ballen i mål via en Egge-spiller, 1-0. Lukas satte kontant inn 2-0 OG 3-0 like etter. Szymon var sikker målvakt i første omgang og hadde flere feber-redninger. Etter flere forsøk fra både Thomas og Martin ble det mål signert Ørjan etter bra innlegg fra Martin. Thomas fortsatte målfesten og fikk 5-0 skåring etter kårner fra Magnus. Og slik fortsatte første omgang med flere mål av både Magnus, Fred Henry og Lukas. Stillinga var 10-2 ved pause.
I andre omgang hadde Egge en bra periode med mye press mot Henning-målet, stillinga ble 10-3 etter kårner og mål fra Egge. Gaute som målvakt bevarte roen, hadde mange redninger og like etter hadde Szymon et flott langskudd rett i kassa og 11-3. Egge svarte og det var 11-4. Magnus avsluttet kampen med en glimrende pasning til Tønder som satte ballen iskaldt i mål. Da dommer Kristoffer Austmo blåste av kampen stod det 12-4 på blokka til undertegnede. Supert å sjå en underholdende og målrik kamp.