Henning G11 og G12 på Storsjøcup!

I år stilte Henning med 2 lag i Storsjøcupen; G11 og G12, og i år som i fjor ble det en stor opplevelse! G11 startet med tap mot Sverre og Stiklestad, men tok igjen dette med seier mot svenske Frösön og Ope – viktigst å slå svenskene da! Dette er første gang 11-åringer er med i cupen, og her var det ikke noe sluttspill, så alle fikk fine medaljer. Ingen tvil om at dette gav mersmak!

For at vi skulle kunne stille med et G12-lag, måtte 6 av 11-åringene også være med på dette laget for at vi skulle ha nok spillere. Guttene er vant til å trene og spille sammen, så på mange måter er G11 og G12 som ett lag å regne, og det er flott å se det fellesskapet guttene har både på og utenfor banen. Guttene bodde på samme klasserom på Kastalskolen i Brunflo og hadde felles måltider der, og når det ikke var kamper, ble det tid til både badminton, volleyball og sykling m.m.

G12 spilte først mot Tangmoen og vant 8-2. En super start! Deretter møtte de Utleira, det antatt beste laget i gruppa, og her endte det 0-1. Henning-gutta gjorde en fenomenal innsats og hadde mange sjanser, men denne gangen ble det altså stang ut. Mot Brunflo løsnet det imidlertid litt igjen målmessig, og Henning vant 6-1. Dermed ble vi nr. 2 i gruppa etter Utleira og kom til A-sluttspillet. Her møtte vi Verdal 3 som vi hadde slått 6-5 i seriekamp tidligere i år. Dette ble et fyrverkeri av en kamp! Henning scora først, men Verdal utlignet, så det stod 1-1 ved pause. I 2. omgang fikk Henning straffe, men dessverre gikk den over mål, og vi var like langt. Henning-guttene klarte likevel å holde trykket oppe, og til slutt ble det også mål: 2-1 til Henning! Men Verdal kvitterte rimelig kjapt til 2-2, og dette  ble resultatet ved ordinær tid. Kampen måtte da avgjøres med Golden Goal (2×5 min), og denne gangen var det Verdal som trakk det lengste strået ved å putte først. Det var noen veldig skuffa Henning-spillere som måtte trøstes etter kampen. Et så knepent tap er vanskelig å svelge, men “cup er cup” og “fotballen er rund”. Trenerne og foreldre/foresatte er bare utrolig stolt over den innsatsen og lagmoralen som guttene viste.

Vi håper på flere slike cupeventyr i fremtiden!

Relaterte artikler

Bagabu Ungdomslag

Midtsommar på Vekreshaugan 15. juni

Innholdsrik enebolig med 5 soverom. Betydelig oppgradert og holder en god standard. Stor tomt på ca. 1.7 mål

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=355892137&alertType=ss&finnMail=agent&stored-id=70130307

Henning Skotthyll- og Vistklubb

Petter M Holum leder klart i skotthyllserien

Skotthyllkasting hver tirsdag kl 1700 – nye kastere er velkomne!   SKOTTHYLLRESULTATER PR 4. JUNI 2024   Petter M Holum          590 Bjørn Hoseth                500…