Henning G12 viser motspillerne ryggen!

Henning G12 spilte borte mot Egge i kveld, og det ble litt av en kamp! Henning-gutta åpnet knallbra med først ei scoring av Oleander, deretter headet Kristoffer inn et mål på corner fra Heine, så hadde Bastian et kjemperaid oppover sidelinja hvor han la inn såpass hardt at ballen traff Oleander og gikk rett i mål! Heine la på til 4-0 med et herlig skudd før Egge fikk sin første nettkjenning. Til pause stod det 4-2 til Henning. Egge spilte bra og hadde flere store sjanser, men vi var bedre. Dessuten hadde vi Jonas i mål som ryddet opp og var sjef! Andre omgang startet med stillingskrig, og det ble skikkelig spenning da Egge fikk inn sitt 3. mål. Henning-spillerne lot seg imidlertid ikke skremme, og til slutt fikk vi sikret seieren med først et mål signert Oleander etter flott forarbeid av Fredrik, og deretter ei scoring av Bastian. Det var en enormt bra kamp av Jonas som keeper, men hele laget imponerte stort i kveld: Per Jørund, Fredrik, Kristoffer, Erlend, Heine, Ivan, Iver, Bastian og Oleander. For et lag vi har!

I tillegg må nevnes at dette laget vant sine to kamper på Elkjøp-cupen nå på søndag også. Sparbu ble slått 4-0 og resultatet mot Sørlia ble 3-1.