Henning G13 i kvartfinalen i T-A-cupen!

Henning G13 ble nr. 2 i sin pulje etter Charlottenlund, og møtte Verdal i kvarten i A-sluttspillet i dag tidlig (søndag). Det ble en kjempespennende kvartfinale! Henning fikk det første målet signert Elias (7 min) etter et flott innlegg av Ivan, og Verdalspillerne ble tydelig satt ut litt av dette. Det tok ei stund før de fikk summet seg og utlignet til 1-1. Dette ble pauseresultatet. Verdal hadde mange store sjanser gjennom kampen, men Iver var stor i mål! I tillegg var alle Henning-spillerne flinke til å være oppi Verdal-spillerne og forstyrre, så Verdal-spillerne ble skikkelig frustrerte. Alle på Henning gav alt for laget, og det var fint å se hvordan alle tok ansvar når både Oleander og Ivan Andreas måtte ut etter skade. Verdal gikk opp til 2-1, men gutta våre gav aldri opp, og klarte å utligne til 2-2 på tampen av kampen. Bastian var målscorer her. Dermed ble det straffesparkkonkurranse! Straffesparkkonkurranser er skikkelig nervepirrende, og flere av Henning-spillerne (og Verdal-spillerne) fikk kjenne at det ikke er like lett å sette ballen i mål i en slik situasjon. Iver startet med å score og hadde flere redninger etterpå, men Verdal trakk til slutt det lengste strået. Guttene ble litt skuffet med det samme, men de var enige om at dette var en bra kamp! Så er det bare å ta med seg godfølelsen og gjøre seg klar til seriestart mot Steinkjer i morgen!

Takk for innsatsen til Elias, Sigurd S, Sigurd O, Ivan Andreas (håper det går bra med beina), Iver, Jonah, Normann, Magnus, Bastian, Ivan, Jonas, Oleander.

Relaterte artikler

Bagabu Ungdomslag

Midtsommar på Vekreshaugan 15. juni

Innholdsrik enebolig med 5 soverom. Betydelig oppgradert og holder en god standard. Stor tomt på ca. 1.7 mål

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=355892137&alertType=ss&finnMail=agent&stored-id=70130307

Henning Skotthyll- og Vistklubb

Petter M Holum leder klart i skotthyllserien

Skotthyllkasting hver tirsdag kl 1700 – nye kastere er velkomne!   SKOTTHYLLRESULTATER PR 4. JUNI 2024   Petter M Holum          590 Bjørn Hoseth                500…