Henning G13 med særdeles underholdende kamp!

De var heldige de som tok turen til Inderøy i ettermiddag for å se Henning spille kamp mot Inderøy! De fikk valuta for kjøreturen! Det var to jevne lag som møttes og som bydde på mye bra fotball og mange mål! I første omgang fulgte lagene hverandre: Bastian scoret det første målet – etter flott forarbeid av Normann. Inderøy utlignet (det var nok egentlig en offside, men vi har jo ikke linjedommere, og dommeren dømmer!). Magnus scoret Hennings andre mål (innlegg av bror Bastian). Inderøy utlignet. Så fikk Oleander et stjernetreff, og Henning gikk nok en gang opp i ledelsen, men Inderøy utlignet… og så ble det litt klabb og babb helt på slutten av 1. omgang, og Inderøy tok ledelsen 4-3 før pause.

Ikke noe å si på innsatsen til Henning-gutta i 1. omgang, og de fikk beskjed om å fortsette slik. Hva som så skjedde i første del av 2. omgang, vet vi ikke! Men Inderøy fikk lov til å øke ledelsen: 5, 6, 7 og 8 – 3 før de i tillegg fikk 2 straffespark: 9 og 10-3! Resultatet begynte virkelig å bli stygt, og det var litt krise på sidelinja. Da reiste Henning-gutta seg! Oleander fikk spilt fram Bastian ved et par anledninger, og Bastian fikk chippa ballen pent i mål. Redusering til 4 og 5-10. Så fikk Magnus gjengjeldt innlegget fra Bastian i første omgang: 6-10, og etter å hatt en liten pause på sidelinja, fikk Magnus pynta på resultatet, slik at det til slutt ble 7-10. Et absolutt godkjent resultat, og det var imponerende å se hvordan Henning-gutta klarte å hente seg inn igjen. Ingen som så denne kampen, kan si at fotball er kjedelig!

Laget bestod av: Iver (super målvakt, var etter begge straffene), Ivan Andreas (som alltid trygg og tøff midtstopper), Normann, Jonas og Gaute (jobbet knaillbra som sidebacker), Ivan, Oleander og Magnus (løp og løp på midtbanen), Sigurd O (uredd og en skikkelig terrier ute på ving), Jonah og Bastian (ivrige spisser/ving som jobbet godt hjemover også).

Relaterte artikler

Bagabu Ungdomslag

Midtsommar på Vekreshaugan 15. juni

Innholdsrik enebolig med 5 soverom. Betydelig oppgradert og holder en god standard. Stor tomt på ca. 1.7 mål

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=355892137&alertType=ss&finnMail=agent&stored-id=70130307

Henning Skotthyll- og Vistklubb

Petter M Holum leder klart i skotthyllserien

Skotthyllkasting hver tirsdag kl 1700 – nye kastere er velkomne!   SKOTTHYLLRESULTATER PR 4. JUNI 2024   Petter M Holum          590 Bjørn Hoseth                500…