Henning G13 – TA-cup

Rapport fra 1. kamp i TA-cupen, fredag kveld:

Motstanderen var Stiklestad/Vuku som åpnet best av lagene. Etter 15 min spill, hadde de scoret 2 mål mot oss.
Henning brukte 19 min før vi fikk et mål, kreditert Iver. Dessverre falt Bastian i slutten av førsteomgangen som endte med røntgen på Sykehuset Levanger og brukket arm.
Lagene spilte jevnt resten av førsteomgangen.
I andre omgang var det et tent Henning lag som kom med sjanser etter sjanser og mål! Oleander puttet inn utligningsmålet etter 25 min spill og seiersmålet kom etter 35 min av Fredrik!
Herlig start på TA-cupen!

Henning G13 2

Rapport fra 2. kamp i TA-cupen, lørdag kl 13:

Motstanderen nå var Gullvikmoen.
Lagene var på hugget fra start, og Gullvikmoen startet med en scoring etter 3 min. Henning kvitterte med scoring fra corner via motspiller og mål etter 6 min. Heine krediteres det målet. Henning fortsatte å presse og gikk i ledelse etter 8 min med scoring av Ivan. Lagene fulgte hverandre godt og Gullvikmoen kvitterte med utligning etter 16 min som ble pauseresultatet.
I andre omgang var det et tent Henning lag som hadde det meste av spillet. Oleander scoret etter 27 min, og Henning var i ledelsen. Etter 38 min økte vi ledelsen med nytt mål av Iver. Gullvikmoen presset hardt de siste 8 min og fikk straffespark – som gikk utenfor. Jonas hadde noen flotte redninger!
Hele laget spilte godt!

Henning G13

Rapport fra 3. kamp, lørdag kl 18:

Siste kamp idag mot Nationalkameratene!

Henning kom liksom ikke igang med spillet sitt i denne kampen og det ble 4 måls tap. 2 mål i første omgang og 2 i andre. Glimt av godt spill inne imellom, men ikke nok til å slå motstanderen.

Henning tapte på målforskjell og gikk dermed ikke til finale.

Spillerne var lei seg etter kampen – men sånn er fotballen!

Lagleder og rapportskriver for de 3 første kampene: Hanne Elin Ferstad

Rapport fra 4. kamp, søndag kl 10:

I stedet for finalespill, ble det en 4. og siste kamp på søndag. Motstander var Namsos.

Spillerne hadde nok ikke kommet seg helt etter skuffelsen dagen før, så det tok litt tid før det ble noe skikkelig spill. Namsos hadde derfor overtaket i store deler av 1. omgang, og ved pause ledet Namsos 2-0. I pausen fikk gutta beskjed om å tråkke til og høyne innsatsen et hakk, og det hjalp. Henning scoret et kjapp mål i 2. omgang ved Oleander etter flott samspill. Deretter utlignet Fredrik til 2-2. Resten av kampen svingte frem og tilbake, men det var Namsos som trakk det lengste strået til slutt. Namsos fikk inn 2 mål til før Jonas scoret et flott mål. Resultatet ble 5-3 til Namsos etter at de scoret på et frispark. Til tross for tap, tar vi med oss at det var en positiv utvikling i 2. omgang og tidvis bra spill!

Ta-cup

Nå er det bare å hvile resten av søndagen før det braker løs med seriestart i morgen, mandag 3. april mot Sørlia på Lø kl 18.30. Det er lov å komme og heie!

Bastian må nok stå over seriestart, men han er en tøffing og kommer sterkt tilbake! Gipset arm i 4-5 uker, men humøret var likevel på plass da han kom og så lagkompisene spille siste kamp i TA-cupen.

Bastian

Lagleder og rapportskriver for 4. kamp: Anne Lise Austmo

Relaterte artikler

Bagabu Ungdomslag

Midtsommar på Vekreshaugan 15. juni

Innholdsrik enebolig med 5 soverom. Betydelig oppgradert og holder en god standard. Stor tomt på ca. 1.7 mål

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=355892137&alertType=ss&finnMail=agent&stored-id=70130307

Henning Skotthyll- og Vistklubb

Petter M Holum leder klart i skotthyllserien

Skotthyllkasting hver tirsdag kl 1700 – nye kastere er velkomne!   SKOTTHYLLRESULTATER PR 4. JUNI 2024   Petter M Holum          590 Bjørn Hoseth                500…