Henning IL med topp innsats i Steinkjerstafetten

Tre lag fra Henning stilte på Steinkjerstafetten torsdag kveld. Publikum glemte (nesten) regnet og fikk se fine dueller i martnasgatene, totalt 69 lag deltok. Den største klassen var mix 8-10 år, her stilte vi med superlaget Mathea, Erlend, Gaute og Magnus som løp glimrende og vant heatet sitt!
Neste lag ut var jentene i klassen 11-12, her var det færre lag men desto hardere konkurranse. Leonora åpnet godt, vekslet med Mathea, videre til Maren og til slutt Margrethe som hadde sjarmøretappen. Her må det nevnes at Mathea stilte sporty opp for to lag og tok en etappe både for mix 8-10 og for jentelaget! Topp innsats av jentene!
Siste lag ut for Henning var Erlend, Iver, Iver Andreas og Bastian i klassen gutter 11-12 år. Her var det mange gutter på startstreken – spennende fra start til mål. Vekslingene gikk glatt og gutta hadde all grunn til å være fornøyde med egen prestasjon!
Martnasstafett er et fint arrangement. Takk til de som stilte opp for Henning. Naboklubben Sparbu hadde rekordmange lag, hele 17 (!) lag totalt så her har vi noe å strekke oss etter til neste år.
MagnusJenter_11_12Gutter 11-12

Relaterte artikler

Bagabu Ungdomslag

Midtsommar på Vekreshaugan 15. juni

Innholdsrik enebolig med 5 soverom. Betydelig oppgradert og holder en god standard. Stor tomt på ca. 1.7 mål

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=355892137&alertType=ss&finnMail=agent&stored-id=70130307

Henning Skotthyll- og Vistklubb

Petter M Holum leder klart i skotthyllserien

Skotthyllkasting hver tirsdag kl 1700 – nye kastere er velkomne!   SKOTTHYLLRESULTATER PR 4. JUNI 2024   Petter M Holum          590 Bjørn Hoseth                500…