Henning IL trenger deg!

Idrettslaget har de senere årene fått økt aktivitet i gruppene. Vi har bevisst satset på aktiviteter til barn og unge, samtidig som vi skal skape aktivitet også for den voksne del av bygdas befolkning.
Å drive et idrettslag krever frivillighet i alle ledd, fra styrearbeid, trenere, oppmenn, stille opp på arrangement og dugnader. Det går veldig bra, men utfordringen er å ha nok folk i styrene både i hovedlag og grupper. Dette er oppgaver vi medlemmene må dele på slik at vi får nytenkning, engasjement og utvikling i laget.
Vi nærmer oss årsmøte som blir avholdt 2. Mars. Valgkomiteen arbeider med å finne kandidater til de ulike verv. Vår oppfordring til dere alle som er medlemmer er å ta utfordringen om dere blir spurt. Å delta i lagets styrer og grupper er givende, du er med på å skape aktivitet i bygda og ikke minst er det veldig sosialt.
Det finnes så mange flinke medlemmer som kan bidra mye i laget, grip utfordringen, sammen skaper vi idrettsglede.

Styret i Henning il

Relaterte artikler

Bagabu Ungdomslag

Midtsommar på Vekreshaugan 15. juni

Innholdsrik enebolig med 5 soverom. Betydelig oppgradert og holder en god standard. Stor tomt på ca. 1.7 mål

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=355892137&alertType=ss&finnMail=agent&stored-id=70130307

Henning Skotthyll- og Vistklubb

Petter M Holum leder klart i skotthyllserien

Skotthyllkasting hver tirsdag kl 1700 – nye kastere er velkomne!   SKOTTHYLLRESULTATER PR 4. JUNI 2024   Petter M Holum          590 Bjørn Hoseth                500…