Henningbanden på Storsjøcup. Dag 3.

Hei Henning, Heia Henning, Heia Henning

Nå er det cupfeber her hos søta bror. 2 lag er klare for a-sluttspillet.

Undertegnede kan melde om strålende vær, strålende spill og ikke minst en strålende heiagjeng som yter max for at spillerne skal få den støtten de fortjener.

Jentene våre lot seg ikke skremme i dag heller og vartet opp med en ny seier. De er dermed klarer for A-sluttspillet som starter i morgen. Her er oppmann Heges ord  om kampen:

J12 Henning -Skogn

Da var vi på dag 3 og tredje kampen var mot Skogn. Kampen begynte rolige og jentene måtte jobbe bra for å holde motstanderene unna.

Godt inn i første omgang fikk Maren  inn et flott mål og vi var igang. Vi ledet 3-1 til pause. Henning jentene skuffet ikke og vant også denne kampen 5-2. Dagens målscorere var Maren 2, Celine 2 og Erle 1. Heia Henning ⚽⚽⚽⚽⚽

Celine kliner den til i krysset!

Maren scorer på langskudd:)

G12 Henning – Fosen

Heller ikke i dag greide gutta fra Henning å dra i land en seier, tross til dels stor dominans på banen. Det ser ut som vi har blitt tverleggerens beste venn her borte i Østersund. Kampen endte med et surt 5-7 tap, og guttene var naturlig nok skuffet og lei seg. Hennings mål ble scoret av Bastian (2), Oleander, Ivan L og Magnus. Men det er nå historie og vi er klare for første kamp i B-sluttspillet i morgen tidlig.

Iver ber til høyere makter om hjelp!

G14 Steinkjer/Henning – Rissa

Mix-laget vartet i dag opp med storspill og kampen endte med 2-1 seier. Heine scoret det avgjørende målet på et flott frispark. Gutta er nå klarer for A-sluttspillet i morgen mot Clausenengen.

Da er gruppespillet over og vi gleder oss til cupspill i morgen.

 

Hei Henning, Heia Henning, Heia Henning.

Relaterte artikler

Bagabu Ungdomslag

Midtsommar på Vekreshaugan 15. juni

Innholdsrik enebolig med 5 soverom. Betydelig oppgradert og holder en god standard. Stor tomt på ca. 1.7 mål

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=355892137&alertType=ss&finnMail=agent&stored-id=70130307

Henning Skotthyll- og Vistklubb

Petter M Holum leder klart i skotthyllserien

Skotthyllkasting hver tirsdag kl 1700 – nye kastere er velkomne!   SKOTTHYLLRESULTATER PR 4. JUNI 2024   Petter M Holum          590 Bjørn Hoseth                500…