J10 i høstform på Egge-cup

Da var det endelig klart for cup igjen – denne gangen på Egge. Og det var heltente jenter som møtte opp til cup litt utpå på morgenkvisten, og som ville vise at høstformen er i anmarsj.

Første kamp var mot Sørlia, som vi for drøye 3 uker tapte 8-2 mot. Denne gangen var imidlertid jentene fullt skjerpet og konsentrerte fra første sekund, og de hadde bestemt seg for å revansjere det sure tapet fra serien. Og slik gikk det da også – til gangs. Da sluttsignalet gikk sto det hele 7-0 til Henning. Snakk om revansje!

Også de to andre kampene på cupen var svært solide. Sandvollan ble slått 5-2, mens Steinkjer ble feid av banen med 4-0. Fasit i årets Egge-cup ble altså 3 seire og hele 16-2 i målforskjell!

Henningjentene imponerte stort i alle kampene, med topp innsats og fightervilje, solid keeper- og forsvarsspill, og godt og variert angrepsspill. Målene kom både ved småspill og gode pasningskombinasjoner, og ved gode enkeltprestasjoner og herlige langskudd.

Relaterte artikler

Bagabu Ungdomslag

Midtsommar på Vekreshaugan 15. juni

Innholdsrik enebolig med 5 soverom. Betydelig oppgradert og holder en god standard. Stor tomt på ca. 1.7 mål

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=355892137&alertType=ss&finnMail=agent&stored-id=70130307

Henning Skotthyll- og Vistklubb

Petter M Holum leder klart i skotthyllserien

Skotthyllkasting hver tirsdag kl 1700 – nye kastere er velkomne!   SKOTTHYLLRESULTATER PR 4. JUNI 2024   Petter M Holum          590 Bjørn Hoseth                500…