J10 i thriller mot Egge

Etter å ha tapt mot Sparbu forrige uke var det en revansjelysten gjeng som møtte veldig skjerpet til trening mandag denne uka. Jentene gjennomførte da en av sesongens aller beste treninger, og trenerne var spente på om de kunne klare ta fram noe av det samme i dagens kamp mot Egge på Poengtrøa.

Det åpnet litt forsiktig, og Egge tok tidlig ledelsen. Men Henningjentene tok etter hvert mer tak i duellene og kom i gang med pasningsspillet, og skapte mange sjanser i det som ble en jevn og spennende førsteomgang. Til pause sto det 2-3 i favør Egge.

Andreomgangen ble minst like spennende som førsteomgangen, og lagene fulgte hverandre hele veien og byttet på å lede gjennom omgangen. Da det gjensto et par minutter ledet Egge 7-6, og det så ut til å gå mot et knepent tap. Men jentene nektet å gi opp. De ville rett og slett ikke tape kampen. Og ikke nok med det, de ville VINNE kampen. Og jammen klarte de også det til slutt. Med 2 mål helt på tampen, det siste målet på kampens siste spark på ballen, endte kampen med seier 8-7 til Henning!

Fantastisk laginnsats og en herlig fotballkamp 🙂

Relaterte artikler

Bagabu Ungdomslag

Midtsommar på Vekreshaugan 15. juni

Innholdsrik enebolig med 5 soverom. Betydelig oppgradert og holder en god standard. Stor tomt på ca. 1.7 mål

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=355892137&alertType=ss&finnMail=agent&stored-id=70130307

Henning Skotthyll- og Vistklubb

Petter M Holum leder klart i skotthyllserien

Skotthyllkasting hver tirsdag kl 1700 – nye kastere er velkomne!   SKOTTHYLLRESULTATER PR 4. JUNI 2024   Petter M Holum          590 Bjørn Hoseth                500…