J11 i storform på Kippermoen Cupen!

Fredag 17. Juni dro J11 til Mosjøen for å delta på Kippermoen Cup.

I og med at jentene er ubeseiret i J11 serien i år, og at 4 av spillerne er 12 år, valgte vi å melde de på som J12 på Cupen.

Alle 12 spillerne var med på Cupen. Spillerne fikk fri fra skolen og togturen til Mosjøen starter 09.46

Fredag hadde vi ingen kamper, og hadde derfor god tid til andre aktiviteter.

Startet med Pizza, så fikk jentene litt shoppingtid før turen gikk til bassenget.

Vi var innkvartert på Mosjøen Videregående skole.

Trenerteamet og noen spillere var også å «spionerte» på kamper til motstanderne.

Vår første kamp var lørdag morgen kl 08.00. Så jeg og Tor Even hadde håpet jo at jentene sovnet innen 23.00. Ble vel litt seinere…… Trøtte unger og trenere var opp kl 06.00 for å få i seg litt frokost før kampen.

Første motstander var Bangsund. Jentene kom gått i gang, og skapte mange STORE sjanser. Men det skikkelige gode spillet og målene uteble. Vi klarte etter hvert å få ballen i mål. Selv om vi hadde sjansene og Isa Marie i mål hadde lite å gjøre, klarte de å score på sine sjanser.

I pausen var det tid for en «alvors prat»

Uten ta frem noe spesielt overbevisende spill, klarte jentene likevel å ta en 3-2 seier.

Etter kampen benyttet vi anledning til å innta frokost nr 2 for dagen 🙂

Neste kamp var 12.10 mot Saltdalskameratene. Vi hadde vært på «spiontur» så vi viste at dette laget var langt bedre enn Bangsund.

Heldigvis var Jentene nå våkne, og «Cup nervene» lagt vekk.  Henning gikk ut i et forrykende tempo. Ga aldri Saltdalskameratene noe ro og mulighet til å spille ball.  En strålende innsats av hele laget og dagens andre seier var på plass. Og det med hele 5-1.

Med ny kamp allerede kl 15.10 var det bare å ta en ny tur til matsalen for en tidlig middag. Sandnessjøen var vår 3. motstander. De var etter våre vurderinger på samme nivå som Saltdalskameratene. Så det måtte til full innsats og fokus i denne kampen også.

Med 2. seiere og en stor porsjon selvtillit gikk jentene på banen klar til ny kamp. Det ble nok en knall hard kamp mot en god motstander. Mange tøffe dueller. Jentene merket det harde kjøret, men hadde ikke tenkt å tape denne kampen heller. Og det gjorde de heller ikke. Nok en utrolig god kamp og 3-0 seier.

Etter en strålende lang og god fotball dag, var det tid for dusj og disco.

Mens jentene var på disco hadde trenerteamet «taktikk møte» til søndagens kamp.

Det ble ingen langvarig disco for jentene. De valgte heller å finne på inne/ute aktiviteter der vi var innkvartert. Og der ble det mye latter…….

Selv om de sto opp kl 06.00 sovnet de ikke kl 23.00 denne kvelden heller  🙂

Heldigvis hadde vi ikke kamp før 11.50 på søndagen. Cupen`s siste motstander var Halsøy.

De hadde heller ingen tap hverken i Cupen eller i serien i år. Så dette ville bli vår tøffeste motstander hittil i år. Men som Jentene har vist tidligere i år, jo bedre motstand, jo bedre spiller de.

Vi hadde flere spillere som var halv skadet og småsyke. Hildur og Hedda vondt i halsen og Thea Linnea med vond fot. Tross dette ville de gjerne være med å bidra i siste kampen. Det viser hvor ivrig alle er til å gjøre sitt for laget.

Og som vi antok, ble dette den klart tøffeste kampen. Begge lag spilte meget god fotball. Mange gode sjanser og godt spill. Like før pause klarte Henning å ta en 1-0 ledelse. I andre omgangen steg temperaturen både ute på banen og på sidelinjen. Mange harde og tøffe dueller.  Henning gikk etter vært opp til 2-0. Trenerteamet til Henning hadde maks puls og engasjement. Min stemme ble hesere og hesere…. Men i Halsøys sitt trenerteam ble temperaturen høyere enn til oss. De taklet tydeligvis ikke en slik motstand, og det ble krangel mellom trenerne på hva de skulle gjøre 🙂

DET BLE NOK EN SEIER,  2-0 TIL HENNING!!!

Fortsatt ubeseiret i 2016!!!!!

Så var det tid for å motta en velfortjent medalje og diplom.

Styrken til dette laget er at de ikke er avhengige av enkelte spillere. Uansett hvem som er på banen så spiller de godt. Det er viljen til å gjøre sitt beste for laget, viljen til å gjøre de andre på laget gode og viljen til å vinne som gjør de til VINNERE!!!

Tid for å pakke sammen vårt kaos på rom A203.

Etter det var det en ekstra belønning og moro mens vi ventet på toget

Vi hadde jo trodd jentene var slitne og skulle sove litt på toget, men det var vel så mange «spennende» passasjerer å prate med 🙂

Men ikke alle syntes de var spennende….

Dette var en super helg.

Frank Bjerkan

(Trener)

Relaterte artikler

Henningportalen

St Olavsloppet 2022, dag 4 for Sparbu – Henning

Endelig i mål! Vi klarte det i år også 🙂 Sparbu – Henning stilte et slagkraftig lag på St Olavsloppet i år og endte rundt…

Henningportalen

St Olavsloppet 2022, dag 3 for Sparbu – Henning

Nok en flott dag for Sparbu/Henning på St Olavsloppet! Vi startet med unge spreke, raske folk på de første etappene og var ca 15 minutter…

Henningportalen
Henning IL

St Olavsloppet 2022 dag 2 for Sparbu – Henning

Det ble en varm dag for St Olavsløperne som skulle bevege seg fra Levanger til Sandvika i dag. Imponerende innsats av alle som deltok i…