J11 med årets beste kamp

Til tross for at resultat i kveldens kamp mot Steinkjer ble 4-4, var det helt klart årets beste kamp.

Både Henning og Steinkjer var ubeseiret før kveldens oppgjør. Men Henning slo Steinkjer i treningskamp før sesongstart.

Det var derfor tydelig at Steinkjer hadde stor respekt for Henning. Henning tok føringa av kampen fra starten.

Gikk ganske raskt opp til 1-0. Mange dueller og mye fint spill fra begge lag. Steinkjer utlignet etter hvert, men Henning sørget for å ha en 2-1 ledelse til pause. Steinkjer kom best i gang i 2. omgang og utlignet. Kampen ble tettere og hardere. Ingen av lagene ville tape dette oppgjøret.

Henning gikk nok en gang opp i ledelsen. Steinkjer kjempet seg inn i kampen igjen. Fikk 2 scoring og var for første gang i kampen i ledelsen.

Det tok heldigvik ikke knekken på Henning. De kjempet og kjempet og klarte å score når det var igjen i underkant av 2 minutter.

Henning presset hardt på det siste minuttet og var nære å ta seieren. En utrolig god og underholdende kamp av begge lagene.

Dommer Sander Røset gjorde også en strålende jobb.

Dette var en fin oppkjøring til Kippermoen Cupen til helga. Da skal J11 prøve seg mot J12 og kan nok forvente seg like tøffe kamper som kveldens kamp. 🙂